Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta van egyedül és nehezen enged be. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hónapja találkozgatunk egy pasival, aki egy éve odavolt értem, csak nekem másik kapcsolatom volt. Az utóbbi időben párszor együtt is aludtunk, minden jól alakult eddig. 3 napja picit távolságtartónak érzem, ma egy hete, hogy találkoztunk, mondjuk a héten a legtöbb idejét a kislányával töltötte, amivel nincs is baj. (3 éve szétmentek a feleségével) Ma tudtunk volna végre találkozni, de sajnos ma sem jött össze. Felhívott, 3 órát beszéltünk telefonon. Mondta, őszinte akar lenni velem, az elmúlt pár napban azt érzi, nem biztos, hogy kell neki kapcsolat, olyan régóta van egyedül (1 éve, a felesége után volt egy kapcsolata, ahol csúnyán széttörték a szívét), de azt mondta, ugyanakkor velem lehetne komoly is ez az egész... Azt mondta, ma is jól elvolt otthon egyedül, és tudta, hogy ma kellett volna találkozunk, valahol ez is fojtogató érzés volt, hogy kell. Ugyanakkor hiába nem találkoztunk, 3 órát telefonáltunk és mondta, csodálkozik is magán, általában 3 perc alatt lezár minden beszélgetést. Picit talán azt érzem rajta, hogy megijedt, de nem tudom. Megköszöntem, hogy őszinte volt, és mondtam neki, én most picit békén hagyom, gondolja át a dolgait, én is azt teszem. Megköszönte, mondta hogy kevés nő értené ezt meg... Én 30 vagyok, ő 39.2022. jan. 2. 23:02
1/3 anonim válasza:
Én ezzel óvatos lennék.
Nem tudhatod, este, vagy egész héten mit csinál és egyebek. Még gyakorlatilag idegen a számodra. Jó, nyilván nem azt mondom, hogy abszolút ne bízz benne, de ez, hogy egy hónap után tök jól elvan nélküled intő jel. Hasonló dolgok történtek velem, bár mi nem szoktunk telefonálni, inkább chatelni. Akkoriban volt egy kattanása, két hétig nem találkoztunk. Aztán minden szép és jó, aztán megint egy kattanás, csak itt már nem bánt velem szépen. A szöveg egyébként ugyanez volt. Most jó periódusban vagyunk, de neked nem javaslom, hogy ilyen labilis kapcsolatra alapozz, mert könnyen tönkre tehet. Ismerd meg az igazi énjét!...
2/3 anonim válasza:
Lehet összejött a volt feleséggel egy kis szexre
3/3 anonim válasza:
Vársz rá. Vagy nem. Nem sok mindent tudsz csinálni. Elég egyenes volt, neki jelenleg sok egy párkapcsolat. Ne erőszakold ki, mert abból jó nem sül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!