Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm utálja magát, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm utálja magát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Négy hónapja vagyok együtt egy lánnyal. Nagyon szép lány, amikor megismerkedtünk nagyon okos és vicces volt, ebbe szerettem bele. Pár hónap barátság után összejöttünk, és az elején úgy tűnt minden nagyon szuper. Viszont nemrég elkezdett kiütközni, hogy iszonyatos kisebbségi komplexusa van. Konkrétan nem mer rámírni, pedig semmivel nem utalok rá, hogy zavarna, törődök vele, de mégis csak nagy nehezen ír nekem, vagy szervez programot. Minden kis konfliktushelyzetnél halálra rémül, és elkezd folyamatosan bocsánatot kérni, olyan mértékben, hogy az már teljesen irreális. Gyakran kiborul, hogy mennyire csúnya és buta, és hogy az emberek undorodnak tőle, ami ott megbukik, hogy a pasija vagyok, van egy csomó barátja, akik szeretik, plusz egy nagyon erős gimibe jár. Olyanokat szokott mondani, hogy nem érdemli meg az életét, és hogy jobb lenne ha meghalna, mert úgyis biztos, hogy rámakaszkodott, és meg fogom csalni, mint az apja az anyját, mert hogy egy férfinak nem elég egy nő soha. Az a vicc, hogy amíg el nem kezdett ilyeneket mondani, addig eszembe sem jutott volna szakítani vele, viszont most annyira kezd sok lenni ez a negativitás, hogy tényleg legszívesebben elmenekülnék előle.

Szerintetek jogos szakítani? Vagy mit csináljak vele?

18 srác

2022. jan. 2. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Orvos látta már? Pszichológus sokat segíthet ezen.
2022. jan. 2. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy keressen fel pszichológust, vagy részedről vége.
2022. jan. 2. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez már szerintem is klinikai eset.
2022. jan. 2. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Dobd ki a pitsába, úgyse fog változni.
2022. jan. 2. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Ez a viselkedés olyan fokú érzelmi sérülésre (talán személyiségzavarra) utal, amit a szerelem nem tud meggyógyítani. Ne akarj megmentő lenni, nem fog sikerülni. Ennek a lánynak pszichológusra van szüksége, te legfeljebb támogathatod abban, hogy terápiára járjon.

Ilyen emberrel szoros kapcsolatban lenni nagyon stresszes és kimerítő. Tudom, keményen hangzik, de azt javaslom, hogy ha nem sikerül rávenni a lányt, hogy szakembertől kérjen segítséget, akkor a lehető legkíméletesebben szakíts vele.

2022. jan. 2. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Exem ugyanezt csinálta. Csak nem 18, hanem 27 évesen. Na, ez a durva. Végül ő szakított velem...
2022. jan. 2. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
15%
Engem??
2022. jan. 3. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!