Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fenét csináljak ? Szakíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét csináljak ? Szakítanátok ?

Figyelt kérdés

Vőlegényem volt, évekig próbálkoztunk a babával,nem jött össze, kiderült van egy betegségem , szakítottunk.

Lett egy új kapcsolatom,mostmár 4 hónapja tart,az elején nagyon nagy szerelemnek indult. Lehet még a pia beszél belőlem,de szívem szerint most inkább csak úgy meghalnék a történtek után. Párom 31 éves, van egy becsúszott 3 éves kisfia. Egyébként egy csupasziv ember,de néha úgy érzem állandóan bünteti valamivel a sors. Decemberben visszamenőleg kifizette egész évre a gyerektartast, rengeteget költött a gyerekre.

Egyébként egész eddig minden jól ment köztünk. Tegnap kiderült,hogy fizuig maradt összesen 5000 Ftja. A bankkártyáján az összeg 0 Ft. A pénzét állandóan benzinre költi. Heti 3-400 km-t tesz meg, a gyereke miatt, vagy épp a beteg anyukája miatt. Egy szobás albiban lakik.Szóval egy rohadt fillére nincs ,viszont én egy örökséget titkolok el előle. Nem akarok neki hazudozni, szimplán nem tud róla.

Elmentünk tegnap bulizni,és sajnos annyira nagyon berúgtam ,hogy teljesen kifordultam magamból. Eszembe jutott,hogy mennyire szerettem volna anno babát, igy még ezek után könyörögtem neki hajnalban részegen,hogy élvezzen belém. Nagyon kikeszitettem . Mondta ő erre nem áll készen. Szeretne gyereket csak neki most nincs meg a háttere(érthető)

Eközben késik a menstruációm, megszakítással védekezünk, nem hinném ,hogy terhes vagyok de szóba került. Azt mondta legjobb lenne elvetetni ha most becsúszik a baba. (Se pénz,rossz autó,egy szemelyes lakás )Akár titokban,ugy hogy a szüleink ne tudják meg,sőt senki. Csak mi. Mondom jó és én mit mondok otthon,nyaralni mentem ? ( Ezt nem komolyan gondoltam,abortusz ellenes vagyok ) valószínű nem vagyok terhes, de azért ezt sem ő sem én nem tudnam megtenni,hogy fa pofaval nyaralni megyek,közben megolunk egy életet..

Nekem most ez így nagyon sok volt. Biztos meg a pia beszél belolem ,de teljesen oda vagyok.. Tisztában vagyok vele ,hogy ez részemről rossz ötlet volt, nagyon berúgtam,örökséget hallgatok el, de azért gyilkos nem vagyok..

Azért nem szakitok most mert ezenkívül minden rendben volt eddig és tényleg nagy szerelemnek indult. De most eszméltem fel,hogy nagyon instabil vele az élet... Látom rajta,hogy szeret,igaza is van , most kezdem érteni,miért mondták a szüleim,hogy ne jöjjek össze vele ... Kislányom neked nem ilyen élet kell..

2022. jan. 1. 17:58
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Vőlegenyemmel azért szakítottunk,mert nem működött,nem a baba miatt
2022. jan. 1. 17:59
 2/25 anonim ***** válasza:
26%
Ah, finom kamuka "anyagias nő" körítéssel. :)
2022. jan. 1. 18:00
 3/25 A kérdező kommentje:
Persze,kitaláció az egész, nincs jobb dolgom..
2022. jan. 1. 18:02
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Az anyukája betegsége meg a gyerek egy olyan tényező amivel nem tud mit csinálni. Nem mondom azt, hogy szakíts. De szerintem ne mondj le az álmodról/vágyadról. Ha instabil akkor nem biztos, hogy hosszútávon jó lesz neked. Mérlegelj, hogy megéri maradni, vagy inkább jobb lenne tovább àllni. Még csak 4 hónapja vagytok együtt. Ha menni akarsz, inkább most tedd meg. Később nehezebb lesz.
2022. jan. 1. 18:07
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szakítani,mert nagyon szépen indult. Igazából ez az első negatív dolog.
2022. jan. 1. 18:08
 6/25 anonim ***** válasza:
87%

Férfiként írom, hogy az ilyen fostos csórólalikat messziről kerülni kell. Igenis fontosak az anyagiak mindkét nem részéről. Amelyik férfi nem tudja magát sem rendesen eltartani, az egy lúzer, hagyni kell a francba.

Nagyon beszopatnád magad és a leendő gyerekedet is, ha egy ilyen nincstelennek szülnél. Felejtsd el és húzzál esemény utáni dilibogyóért.

2022. jan. 1. 18:10
 7/25 anonim ***** válasza:
21%
korod?
2022. jan. 1. 18:10
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem akarsz szakítani akkor meg is válaszoltad a főkérdésedet.
2022. jan. 1. 18:11
 9/25 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon szép dolog, h nem akarsz abortuszt. De komolyan szülnél egy ilyen pasinak, akinek összvissz 5 ezre van?

Számomra intőjel lenne, h már van 1 gyereke, akit elhagyott. Amúgy jól teszi a másik nő, h a tökeit szorongatja a pasinak, fizessen csak.

2022. jan. 1. 18:13
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha állandóak lesznek az anyagi problémái hajlandó leszel neki pénzt adni? Adott esetben rááldoznád az örökséged?
2022. jan. 1. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!