Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerkedek ahol nem csak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedek ahol nem csak, alkalmi - szex kapcsolatot keresnek a mai pasik?

Figyelt kérdés
Undorom van tindertol, badoon kritikán aluliak a, pasik... Aki meg tisztában van magával az olyan, is,....
2021. dec. 30. 05:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10#neked valami értelmezi problémáid lehetnek vagy épp rajtam eléd ki a frusztraltsagot mert nem volt kapasod? Sorry, nekem semmi közöm hozzá
2021. dec. 30. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Amilyen lelkileg te vagy emberben most, az ellenkező nemből is főleg olyanokba futsz bele. (És ezt nemtől függetlenül mondom.) Amennyire te nézed egy pasi bicepszét, jó dumáját, pénztárcáját hogy eldöntsd akarsz-e tőle valamit, a pasik is ugyanannyira nézik az arcod szépségét, a tested alakját vagy hogy ők is mennyit tudnak végül kinyerni a maguk érdekei szerint a veled való ismeretségből.
2021. dec. 30. 15:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Ezt sejtettem eddig is... De a lelki állapotom most elgondolkodtatal kicsit.

Köszi

2021. dec. 30. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

#11: Kapcsolatban élek, de nice try! :D

Semmi frusztráció nincs abban, ha több millió embernek megy valami, neked pedig nem és ezt leírják neked. Te jöttél ide kérdést kiírni és kaptál rá választ. Az illem szerint megköszönnöd kéne, nem felháborodnod, de a stílusodból érezhető, hogy miért nem találsz egy normális pasit sem.

2021. dec. 30. 16:50
 15/16 A kérdező kommentje:
14 a stílusod alapján akkor viszont valami nagyon nem oké nálad... Pont nem érdekel, hogy kapcsolatban vagy e vagy sem. Maga a stílus te vagy így név és pofa nélkül, a telefonod mögé bújva hatalmas arcod van, alltalaban az ilyen jellem emberek a való életben teljesen az ellentéte.... :) eld ki magad, meg engedem ;)
2021. dec. 30. 17:33
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

#15: Kérlek, mesélj a stílusomról. Te hogy közölnéd valakivel, hogyha egy dolog több millió embernek működik és neki nem, akkor ő csinál valamit rosszul?

Nem, nem a tinderrel meg egyebekkel van gond, hanem azzal, amit művelsz. Értelmes férfi nem fog veled foglalkozni. Képtelen vagy belátni, hogy valamiben mellényúlsz és esetleg te hibázol.

Először beszóltál, hogy nem volt kapásom meg ilyen olyan problémám van. Ez mellément, most meg azzal jössz, hogy téged nem érdekel, hogy kapcsolatban vagyok e. Akkor meg, minek teszel rám ilyen jellegű megjegyzést? Utána még jön egy anonim oldalon, hol TE IS anonim vagy, hogy jajj, ez milyen dolog már... Aztán még jósolsz is egyet látatlanban, hogy milyen vagyok élőben.

Neked ennyire nincs egy minimális önkritikád sem?

2021. dec. 30. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!