Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ez a reakciója állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez a reakciója állandóan ha szólok ami nem tetszik ?

Figyelt kérdés

Leszögezem ez nem hiszti részemről szimplán egy kérdés amire ezt a választ kapom rendszerint.

Megkértem barátnőm h jöjjön segíteni holnap és holnapután egy kicsit, erre az volt a reakciója h mi lesz az ő dolgával mert csinálnia kell. ( 2 3 óráról lenne szó, amúgy egészhéten itthon van).

Erre ma mondja h holnap délelőtt nem lesz megy korizni.

Mondom érdekes amikor én kértelek segíts kicsit egyből azt felelted h h fogod a te dolgaidat csinálni mert annyi dolgod van! - de érdekes korizni el tudsz menni,( tudsz rá időt szakítani) akkor nem számít h dolgod van és mi lesz vele..na erre kaptam h ne hisztizzek immár hasonlószitubansokadszorra..

2021. dec. 29. 15:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

3as nem szerveztem rá a programjára mert a korizas később jött neki.

Sajnos nekem a du nem volt jó.

10es pont ez az h ő állandóan kér vlmit, hozz ezt, hozz azt, segíts elintézni..én mar csak akkor kérek tőle ha máshogy nem tudom megoldani..de amíg máshogy út lehetséges addig nem

2021. dec. 30. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Dolga van, megy korizni, ez ennyi.Vagy a kedvtelés már nem lehet "dolog"? Amúgy mire kérted?
2021. dec. 30. 04:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem a lány miért nek zavart még mindig haza anyucihiz!!en mar kivágtalak volna
2021. dec. 30. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!