Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erre mit válaszoljak neki? ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mit válaszoljak neki? . HELP!

Figyelt kérdés

Most lettem 9-edikes és van egy srác az osztályban akivel tök jól elvoltunk,de én csak haverként tekintek rá,de ő küldött egy sms-t,amiben csak ennyi volt:Szeretlek

Erre mit válaszoljak neki?Beszéljek vele a suliban és,hogy kezdjem?

Lécc segítsetek!

2010. szept. 7. 17:24
1 2
 11/16 anonim válasza:

Vagy mellényomott...

Mindenesetre 4szemközt kérdezd meg tőle, hogy ezt az sms-t mégis hogyan értette... ha úgy, hogy szeretne valamit, akkor 2 lehetőség: vagy te is szeretnéd, így elmondod neki, hogy megpróbálhatnátok, ha nem, akkor pedig szépen, aranyosan, nem durván megmondod neki, hogy te csak egy nagyon jó baráti köteléket érzel kettőtök között... Ha nem neked szánta, akkor meg nincs miről beszélnünk...

2010. szept. 7. 18:54
 12/16 anonim ***** válasza:
"Én is kedvellek, olyan jó barátkozni egy sráccal anélkül, hogy hátsó szándékai lennének";)
2010. szept. 7. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan cink az sms,tiszta,egyszerű,őszinte,csak rosszkor szállta meg az ihlet.Mindenképpen beszéljétek meg,legalább azért mert ilyen ászt adott a kezedbe-tárgyi bizonyíték arról h szeret-és h mégse legyen köcsögség,érted..
2010. szept. 9. 16:50
 14/16 anonim ***** válasza:
10 napja járunk suliba. tehát 10 napja ismered. mit akar ez még a szeretéssel?!
2010. szept. 9. 19:31
 15/16 A kérdező kommentje:
tudom h csak 10 napja ismerjük egymást,ezért is nem értem.nekem alapból nem jön be a srác,de ha bejönne akk se tudnék beleszeretni ennyi idő alatt...
2010. szept. 9. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
légy őszinte.
2010. szept. 10. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!