Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek akik szakítottak mert az egyik fél hibázott de a végén mégis együtt vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok , arra lennék kíváncsi 22F hogy van itt olyan pár aki szakított de végül mégis egymásra leltek,,,ilyen lehetséges ??2010. szept. 7. 16:46
1/16 anonim válasza:
Nem pont ilyen eset, de a jelen barátnőmmel fél évig ismerkedtünk, ezalatt ezer módon sikerült megsértenünk egymást, a végén viszont összejöttünk és azóta minden happy :)
2/16 A kérdező kommentje:
én is megsértettem őt ezer módon,, de egymás képeit nézegessük kíváncsiak vagyunk egymásra..de mégis külön vagyunk.. ami nagyon rosssz..és ennek már lassan 1 hónapja hogy ez van .. :((
2010. szept. 7. 16:50
3/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a képeidet nézi? :)
4/16 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy van egy olyan oldal hogy Facebook,és ott meg lehet nézni ki nézegeti a képeidet !! és onnan !!!
2010. szept. 7. 17:05
5/16 anonim válasza:
hogy lehet facebook-on megnézni, hogy ki néz?
amúgy igen, mi is így vagyunk most együtt a barátommal. 1 év után szakítottunk, mert én folyton punnyadtam, és nem tudott velem mit kezdeni. 5 hónapot voltunk külön, rengetet változtam (kívül és belül is), ezt észre is vette, és most minden nagyon jól van. :)
sok sikert nektek.
L.17
6/16 A kérdező kommentje:
Simán meg lehet nézni,ha van olyan programod ... nem kerül semmibe sem,de meg lehet nézni.. Mondjuk itt az a tény hogy én bántottam meg a barátnőmet,meg az utóbbi időben zaklattam. de most minden kapcsolatot megszakítottam vele,,kel az idő nekünk és arra hogy valami történjen... Mind2 szeretjük egymást,de ez a szünet most kell.. Hogy rájöjjünk nem tudunk egymás nélkül élni.. !! sokan ezt nem értik a baráti körünk sem.. Sem az övé sem az enyém...
2010. szept. 7. 17:15
7/16 anonim válasza:
ne haragudj, de ha a csaj helyében lennék [tudom, nem vagyok], és zaklattál volna...
pl úgy vagyok vele, hogy egy pasi egyszer üt meg. utána nem lesz rá lehetősége. biztos, h ő is csak szünetnek könyveli ezt el?
a 17.L
8/16 A kérdező kommentje:
Én a lányt nem ütöttem meg,nem csaltam meg,nem csináltam olyan nagy rossz dolgot amit nem lehet megbocsátani..és zaklatni nem zaklattam csak irogattam a barátnőivel... s ez volt neki a sok ! De kezd enyhülni ,mivel már tegnap megcsergetett..
2010. szept. 7. 17:29
9/16 anonim válasza:
Te mutasd már meg ezt a programot ami kiírja, hogy ki nézi a képeidet :)
10/16 A kérdező kommentje:
először is mi a neved?? had találjalak meg... aztán bejelöllek isminek !!!!
2010. szept. 7. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!