Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a barátom exeire, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Néha látom a keresései közt a volt baratnojet, mindig mondja hogy nem akar az exeirol beszélni. Azt mondja, már semmit nem érez irántuk engem mégis zavar, foleg ha meglátom a keresésekben. Hogy tudnám ezt csillapítani?

2021. dec. 28. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennek csak az a modja ha megbeszéled magaddal a gyogymodot!!
2021. dec. 28. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy kikre keres rá ? Nekem mindig furcsa az, ha valaki ennyire nem akar beszélni a múltjáról, mostani párommal szoktunk néha ilyenekről beszélni, de persze nem null huszonnégy. Ha ennyire nem akar róla beszélni, valószínűleg meg nem tette túl magát a sérülésen.
2021. dec. 28. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben kedvesen visszaküldeném, ahhoz akire mindig rákeres. Hidd el, ha őt bámulja, akkor ő kell neki.
2021. dec. 28. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Megértem, hogy zavar. Az én barátom pl. élő kapcsolatban van a volt feleségével, találkozni is szoktak. Én sem vagyok ettől elragadtatva, annál is inkább, mivel én egyetlen exemmel sem beszélek. De nem vagyunk egyformák, vannak, akik barátsággal válnak el. Ez nem én vagyok.

N

2021. dec. 28. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem akar róla beszélni, akkor valószínűleg fájó pont neki, nem tette túl magát rajta, még mindig vannak érzései, sérült az önbecsülése, nem adott magának időt feldolgozni vagy szimplán kíváncsi rá, hogy az exe éppen hol van jelenleg az életében. Nem mindig arról van szó, hogy visszamenne, egyszerűen sokan szeretik visszanézni, hogy egykori szerelmük hol tart éppen az életében. Téged is megértelek, sajnos ezt bárhogy hozod fel neki, mindig az lesz a vége, hogy féltékenykedsz és lehet alaptalanul.
2021. dec. 28. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!