Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza van? Kikértem a velemeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van? Kikértem a velemenyet es ezt kaptam?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a baratommal kb 2 eve vagyunk egyutt es munka utan minden időnket kozosen toltjuk.

Azelőtt en jartam kondizni, regota terveztem hogy újrakezdem. Amikro a baratomnak elmondtam ,hogy 2 jo terem van itt , az egyik 40perc utazas a masik 3 perc seta,mit gondol a 40p meg beleferhet? neki nem okozna gondot vagy inkbb menjek a kozelebbi termbe ,hogy tobb idonk maradjon?

Erre egy arrogans ,lekezelo,banto valaszt kaptam.Ingerülten mondta,hogy minek kell nekem mindenhez megerosties es neki mi koze ahhoz,hogy en melyik temrbe jarok.Ki o ,hogy ezt megmondja ot nem erdekli o tinikent 1,5 orat is utazott egy terem miatt.

kb elsirtam magam amikor ezeket hallottam.Ekkor megkaptam ,hogy kezeltessem magam,hogy ezen sirok.Majd vitaba szalltam vele es vegul mar o ment el duzzogva..

Nekem nagyon rosszulesik ,hogy igy beszel mintha egy senki lenne akinek nincs koze hozzam.. de szerinte telejsen kedves volt es normlis a reakcioja semmi banto nincs benne..akkor en vagyok a bolond hogy ez rosszulesett?

2021. dec. 28. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
De miert vagy vele parkapcsolatban? Ennek nagyon nem igy kene mukodnie? Vagy a szuleid is igy bantak egymassal, hogy ezt el tudod fogadni? Vagy milyen kifogasod van erre?
2021. dec. 28. 13:08
 12/13 A kérdező kommentje:

11,nincs jo csaladi mintam igy szamomra mi a jo es mi a rossz megkulonboztetese nem konnyu.De jarok terapiara es sokat fejlodtem vakamint sokat segit a beszelgetes abban,hogy rajojjek ezekre.

De valoban ugy erzem en is ez ol nem volt egy normlis reakcio tole.Sot bicskanyitogato es tiszteletlenseg… de a parom szerint meg en hibaztam azzal hogy belealltam ezutan es elpattant nalam a cerna most duzzogva gubbaszt valahol.

2021. dec. 28. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ezzel tisztaban vagy, akkor azzal is tisztaban vagy, hogy rossz minta alapjan valasztottal rossz partnert. A megoldas az, hogy szakitasz, atformalod a mintadat, mint minden rendes felnott, majd amikor ez megvan ujra elkezdesz ismerkedni. Amig nem vegzed el ezt a munkat, addig az elet annyiszor ismetli meg veled ezt, ahanyszor csak megprobalod. Csinald es haladj tervszeruen.
2021. dec. 28. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!