Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Én antialkoholista vagyok és nagyon zavar hogy párom szereti az alkoholt. Ismerkedésünk első idejében ezt nem mutatta, én szóltam is hogy nem tolerálom az ivászatot. Azt látom minden ünnep erről szól, neki nincs jókedve csak ital segítségével.

Nagyon elegem van, ti párotok is ilyen, vagy vannak férfiak akik ünnepekkor sem isznak?

2021. dec. 25. 16:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

"nem tolerálom az ivászatot" ja, látom...

Vannak antialkesz férfiak is, de a nagy többség helyén kezeli; megiszik ünnepi vacsora előtt egy rövidet vagy esetleg egy pohár bort.

2021. dec. 25. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
6%
Másképp nem bír elviselni.
2021. dec. 25. 17:12
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem tom hogy tudsz ilyet találni aki tetszik is, és belslőre is összeilletek. Én egy ilyen embert ismerek, de ő annyira antialkoholista, hogy állítólag életében egy kortyot ivott csak, és ha meglátja az alkoholt elmenekül előle nint egy kisgyerek.
2021. dec. 25. 17:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#2: hát persze, apu meg azért iszik, mert te sírsz.
2021. dec. 25. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Egyszer volt dolgom ilyen nővel, soha többé!

Nem vagyok részeges, de amikor vendégségben rám szól, hogy ne igyak egy sört, mert már múlt héten is ittam (szintén 1 db sört!), akkor elakadt a cérna. Amúgy az ilyen nők kontrollmániások, később már az is baj volt, ha eggyel több karika szalámit tettem a szendvicsre vagy két hetente egyszer meglátogattam a szüleimet...

2021. dec. 25. 17:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlt 30 évben egy korty alkoholt se ittam. Igen, létezem... a párom is imád.
2021. dec. 25. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálad kérdező mi számít elfogadhatónak?

Én nem szeretem a rövid italokat, de mondjuk a trüffeles csokikat igen. A sört is szeretem, de igazából ha az alkoholmentest tudnák olyan ízűre csinálni, mint az alkoholost, akkor az nekem tökéletesen elég lenne, mivel inkább az ízét szeretem.

Más most nem jut eszembe, nagy ritkán még iszom nagyon kevés bort, de azt is inkább desszert jelleggel, vagy azért mert fáj a gyomrom. Kb ennyi. Lehet, hogy ezek a néhai mennyiségek is alkesznak számítanak... de amúgy megvagyok ilyenek nélkül.

Viszont a kávéból nem engedek. :D

2021. dec. 25. 17:29
 8/14 A kérdező kommentje:

1-es és 7-es válaszoló által említett ritka és mértékletes alkohol fogyasztást meg el tudnám fogadni. Párom sajnos jóval többet fogyaszt minden ünnepen. És ha jól akarja érezni magát mondjuk szabadság alatt akkor is többet. Bár szerinte az nem sok.

Példa: 3 korsó sör, vagy 2-3 üveg bor, vagy pár feles 1-2 üveg borral.

Néha amikor dolgoztam és nem voltam ott az ünnepen, talán több is.

Az alapján ahogy hazajött.

2021. dec. 25. 17:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem iszok, a környezetemben van, aki igen, épp ezért kerülöm: nem akarom ezt a mintát követni. (F39)
2021. dec. 25. 17:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Speciális eü helyzet miatt nem ihatok egy kortyot sem. Amíg nem volt ilyenem, akkor sem ittam. Egy év alatt 2 sört max, és azt se egy napon.
2021. dec. 25. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!