Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég jó a lakásom kettőnknek?
Saját garzon lakásomban lakunk párommal, barátnőmmel. Mostanában elég sokat mondogatja hogy hosszabb távon nem maradhatunk ebben a lakásban, neki ez kicsi, azt mondta hogy azt szeretné ha eladnám ezt a lakást, vennék fel hitelt és nagyobb lakást vagy házat vennénk és ott laknánk.
Miért nem jó ez a garzon ha amúgy nem akarunk gyereket?
Gáz a barátnőd. Mond meg neki, hogy vegyen ő fel hitelt és abból lakást. Ne a te számládra tervezze kényelmét...
Egyébként mondta, hogy miért: kicsi neki
Őt kérdezd!
Biztos sok előnytelen dolog miatt!
Mit dolgozik, milyenek a barátnői, ismerőseinek szeretne felvágni jobb lakással vagy bármi lehet!
A garzon az az 1 szoba + nappali?
Mert az tényleg kicsi...pláne, ha "véletlenül" besikerül a babuci. >:)
Aha...tehát 1 szoba...és ha valaki aludna, vagy beteg, vagy dolgozik otthonról?
Az ilyen lakás diáknak, egyedül élő idősnek, vagy szexkuckónak jó.
2 ember között, ekkora helyen, nem fog működni a kapcsolat.
Lehet lepontozni!
Jaj. Voltam egy pasinál ilyen kis garzonban lakott hát nincs az az isten amiért én életem végéig egy ilyen lyukban éljek. Átmenetileg talán pár hónapig ha muszáj de hogy végleg az kizárt dolog.
Egyébként meg akkor vegyen fel hitelt és vegyen ő házat. Manapság csak azt látom mindenhol hitel megvan aztán rövid időn belül válás vagy szakítás. Semmi pénzért nem vennék fel senkivel közös hitelt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!