Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Pár hete odaköltöztem egy férfihoz

Amig idejárt hozzám itt evett. ivott stb.Soha nem hánytorgattam eszembe sem volt ilyesmi.

Közösen vásároltunk,utána elémrakta a blokkot,közölte mennyivel megyek neki..mármint pénzzel.Holott én vásároltam a fözéshez is.Emiatt ideges lettem,hazajöttem és még ő van besértődve,azóta nemkeres.Kiben van a hiba?

2021. dec. 18. 04:52
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Benned, dzsigolókhoz nem költözünk.

Az oké, hogy ingyen qrvának használ, de hogy ingyen szakácsnőnek is? Meg még te fizesd a kaját? Az hardcore.

Mondjuk én is ismerek olyat, aki a szar fizetéséből etette a 150 kilós palit, az meg még azért is elkérte a pénzt, ha a csajt valahova elvitte kocsival.

2021. dec. 18. 05:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezt lehet finoman is irni ha bennem lenne hiba

Beleszerettem állitólag ő is belém

Bezzeg mióta eljöttem,nem érdekli mi van velem.Meg van sértődve rám és szakitani akar,pedig a karácsonyt tervezte

2021. dec. 18. 06:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat nagy kuka
2021. dec. 18. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd , hadd menjen.
2021. dec. 18. 17:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Érzelmileg összetört.Pár napja az ünnepet tervezte velem
2021. dec. 18. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Amugy ezzel van tele a gyakori, mi van sokan nem akarnak ajándékot venni karácsonyra és inkább kidobják a párjukat előtte?? Amugy szerintem is felejtsd el.. utálom az ilyeneket.
2021. dec. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!