Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts! Szerinted mit tegyek? Mit akar?
Volt egy oszt.társam 2 évig.Mindig, piszkált, meg, minden,
és ezen a nyáron , megbeszéltük hogy találkozunk, de csak barátilag, de ő megakart csókolni, nem volt, de megfogtuk egymás kezét.2.találkozón már volt egy csók, a találkozás végén, és másnap is akart találkozni.Úgyvolt hogy találkozunk,én elmentem , de ő nem jött, felhívtam , azt mondta: "nem volt kedvem". Kicsit mérges voltam, de nem vagyok nagy haragtartó, szal ..másnap én mentem csabára, ő meg mondta, hogy találkozik egy lánnyal , de csak barát.Majd még aznap este elment bulizni mert hogy ő "be akar rugni".Utána nagyon fura lett, nem írta , hogy szeret meg semmi, meg is kérdeztem mi volt a buliban? mondja:Nem emlékszek. Másnap, elmondták neki, hogy mivolt. Megcsalt..
Szakítottunk, azt mondta , hogy de azért ő még szeret, és nem jön össze a csajjal ,Másnapra letörölt és msn-en : Szeretlek Lindush(L)... -.-
Pár nappal ezelőtt újra találkoztunk, nem volt semmi csak puszilgatott, és a végén egy csók.(újra együtt) CSakhogy az a baj hogy ezután elment, csabára Kolibaa. És csak hétvégente tudunik találkozni.Egész héten írogattuk, a szokásos szeretlek , imádlak sms-eket.:D Majd eljött a hétvége és találkoztunk, meglátott, megpuszilt, megölelt, és azt mondta:Istenem mennyire hiányoztál! végig csókolóztunk, és ölelgettük egymást,ment a szeretlek.imádlak. még az ölében is ültem .(persze ruhában meg minden):D És annyira jó volt csak az hogy átölelt,bárcsak megállíthattam volna az időt. És még aznap írtam neki hogy: Hiányzol.(L) Ő: Be értem a koliba. Én: Szép álmokat (L)
Ő semmit sem írt. Moat írtam hogy mizujs van a koliban.(L):). Ő :Semmise. de elvileg, hétvégén találkozunk.:S most mit tegyek , Szeretmég?
14/L és a fiú is.
persze ,hogy szeret!
Melyik ember nem szeretné azt ,hogy 2 csajjal legyen? hétköznap randizhat kedvére sajnos nem tudod meg hétvégén meg tartja magát és akkor ottvagy te is aki olyan lüke vagy ,hogy miután megcsalt visszamentél hozzá.Hát sok szerencsét kívánok nektek ,de ne törj nagyon össze ,ha megtudod ,hogy ezzel is azzal is meg amazzal is volt már a "barátod"
Ha már csabát leírtad, meg ilyen részletesen írtad le nem tök mind1?:):DxD
Amúgy csak azért kérdezem mert én is békésmegyei vagyok:D:D és csabára járok suliba:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!