Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak és nők között miért van ez a különbség?
Nagyon azt látom, hogy jellemzően (!) a férfiak egyenesen parasztok, a nők pedig inkább sunyik.
Itt arra gondolok, hogy sok félrelépő pasi simán vállalja, hogy félrelépett vagy a kapcsolatban is nyíltan agresszívek. Nők részéről viszont jellemzőbb, hogy sunyiban csinálják a dolgokat, a lebukás után is magukat állítják be áldozatnak és simán képesek egyik napról a másikra kidobni a társukat.
Ennek a különbségnek mi az oka?
Eddig még nem kommenteltem, de elolvasva a reakcióidat, nem is volna sok értelme.
Eddig normális válaszokat kaptál, de szerinted, mert a válasz női akkor biztosan a sértettség vezérli és nem lehet rá alapozni. Holott sokan a saját tapasztalat mellett szakirodalmat javasoltak. Azt is sértettnek és nőinek fogod tartani?
Szerintem gondold át mit is akarsz, mert elég rossz oldalról közelíted meg a tudakozódást. Valamint, ha nem fogadsz el az elméleteddel ellenkező választ, ne írj ki kérdést.
A kérdésed eleve hibás feltevésen alapul. Hiába kérdezed, hogy "miért" van így, ha igazából nincs így.
Ez olyan, mintha megkérdezném miért lilák az elefántok. Nem lilák, ezért senki nem fogja azt írni, hogy "azért, mert valami".
Érted?
De mi lenne kényelmetlen? Mindkét nemről szart állítasz. A te fejedben az egyik rosszabb, szerintem egyforma rossz. (A nyíltan paraszt, mint jó tulajdonság, a léc olyan alacsony, hogy el van ásva.)
Ha ismersz több embert, akkor rájössz, hogy ezek minden nemben előfordulnak, és nincsenek így.
"Miért érzem úgy, hogy mind női válaszolók vagytok?
Örülnék reális válaszoknak is, nem csak sértett nőieknek. Köszönöm."
Te nagyon nagy király vagy. :) Mintha magamat olvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!