Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit csinalhatott egész éjszaka? Nem jött haza
Előkerült már?
A céget hívd fel, ha annak sem tudod a számát, google-n megtalálod biztosan.
Egyetértek 37es ezt írtam én is.
Kicsit vegyük már emberszamba a fejünket is ha már a belét kidolgozza.
Nekem ami inkább feltűnt, hogy a férj 6kor telefonált teljesen korrekt módon és elmondta, hogy most kicsit beülnek sörözni.
A feleség 1 óra múlva már hívta, hogy merre van.
Gondolkozzatok már, ez sehol nem normális. Értem, fürdetés blablabla de azért itt a gyakorin hallottunk már mindenféle indokot a sárkány viselkedésre...
("belenéztem a telefonjába, de csak receptet kerestem" stb)
Én nőként mondom azt, hogy a férj valóban 14 órát távol van a munka miatt, elakart menni meginni egy pénteki napon pár sört és 1 órát kapott arra, hogy kikapcsolódhasson, mert egyből jött a hívás. Ez ilyenkor igenis belerakja az emberbe az ideget. Eszembe nem jutott volna felhívni, fürdetéstől függetlenül.
Gondolom ép elméjű ember a férj, tudja, hogy 7kor van fürdetés, nem véletlen nem ment haza rá, szeretett volna szórakozni kicsit.
Én remélem nincs baja, de kérdező szerintem több teret kéne adnod neki, tudom, hogy te a gyerekkel vagy 0-24, de ugyanannyira ki tud fáradni ő is 14 óra távolléttől és ez a mentalitás azt fogja elérni, hogy nem jár haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!