Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőktől miért azt kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőktől miért azt kell folyton kérdezgetni, hogy mi a baj?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 23:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Tőlem senki nem kérdezi.
2021. dec. 9. 23:44
 2/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell. Engem felbsz, hogy ha nem vigyorgok, mint a vadalma, férfiak is, nők is, "miaaabaaaajj??? haraaaagszzzzolll?".
2021. dec. 9. 23:51
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem "kell" kérdezgetni, időnként mégis csinálom. Ennek az az oka, hogy nem túl transzparens, hogy mi jár a nejem fejében, és így ki kell derítenem, mert ha nem teszem, később rosszabb lesz.
2021. dec. 10. 00:00
 4/24 anonim ***** válasza:
12%
Mert néma hiába kérdezed.. Ismerős.
2021. dec. 10. 00:03
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
Azt kell kérdezni, hogy kire szavaznak.
2021. dec. 10. 00:03
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Semmi 😆
2021. dec. 10. 00:16
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
#1 Mi a baj?
2021. dec. 10. 00:31
 8/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%
Mindenkori páromon LÁTOM, ha baja van. Ismerem az arcizmai rezdüléseit. Ismerem, ha baja van. Hát ki a 🎃-öm kérdezze meg őt erről, ha nem én, a párja?!
2021. dec. 10. 01:21
 9/24 anonim ***** válasza:
24%
Azert, mert a nok szeretik, ha erdeklodsz utanuk, es szeretnek rébuszokban beszelni. De ezt a legtobb no letagadja, mert sztereotíp szamukra. Bar nem leszek nepszeru, de szerintem az a no aki kelloen intelligens erzelmileg el fogja tudni mondani mi bantja.
2021. dec. 10. 01:23
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

"Azert, mert a nok szeretik, ha erdeklodsz utanuk"

Ez akkora bűn? A legtöbb ember arra vágyik, amit FoxtrotLidérc leírt. Erről szólna a párkapcsolat, hogy ismerem a másikat, látom rajta, ha baja van.

Ez ugyanaz, mint mikor meglep valaki a kedvenc csokiddal, vagy szólnod kell neki, hogy lepjen meg. Előbbiben ott a törődés, hogy a másik gondol rád, utóbbi esetén csak egy kérést teljesítesz.

2021. dec. 10. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!