Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg haragszik még, vagy ez már érzelmi zsarolás?
Ez mintha az en páromról szólna. Ő olyan, hogy nem mondja el ha baja van, inkább magában őrlődik. Ha rosszul esik neki vmi ignoralja egyik percről a másikra az illetőt. Nem téged büntet, egyszerűen ilyen a természete, hogy vki megbántja, mély depresszioba zuhan, ugy érzi, nem érdemelte meg, és ki akarja lökni az életéből. Túl lép rajta. Csak már nincs egy barátja sem.
Utálja ha hangosabban (idegesen) odaszolok neki. Szerintem ezek az emberek lesznek egy idő utan függők tudatmodosító szerektől. Vagy lesznek érzéketlenek. Nem tudsz velük mit csinálni. Ha tudtál vele előbbre jutni majd írj, én is hasonlo helyzetben vagyok most
Utolsó, amit írtál, az ugye tudod, hogy nagyon gáz viselkedés? Hogy addig játszmázik, hogy a másik összeomlik, és után anagy kegyesen megbocsát? Tehát eleve ez volt a célja, hog yösszeomoljon a másik...
Még biztosan fiatalok vagytok. Én így közel a negyvenhez, hadd mondjam el nektek, hogy egy egészséges kapcsolatban nincs ilyen, hogy érzelmileg manipuláljuk meg túráztatjuk a másikat. Bármi félreértés, veszekedés vagy sérelem merül fel, azt még aznap meg kell beszélni. De semmiképpen sem egy hétig húzni egy apróságot, cseten...
Kívülállóként én úgy látom, az egész azért van, mert a barátodnak nem tetszett, hogy nélküle mentél bulizni. Azt akarja elérni, hogy ne menj el sehova, kontrollálni akar.
Lányok, ne hagyjátok, hogy egy lelki toprongy uralkodjon rajtatok. Annak soha nincs jó vége. Az ilyennek sosem lesztek a párja, csak egy alárendelt fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!