Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi, (akibe amúgy szerelmes vagy), öt napra eltűnik, és aztán bukkan fel csak újra,(akkor is csak messengeren ír), azt hogy kellene lereagálni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 7. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Először eltűnik 1-1 napra, aztán 5 napra, aztán 10-re... majd szépen örökre. Volt a baráti társaságomban olyan szakítás távkapcsolatban, hogy egyre ritkábban, majd már soha többet nem beszéltek. Lehet, hogy itt is egy ilyen van kibontakozóban. Kérdezz rá, ha ér neked ennyit, de szerintem kuka.
2021. dec. 7. 21:14
 12/16 A kérdező kommentje:
10# miért lenne szánalmas?Az emoji arra való, hogy ne értsék félre a mondandót,a hangsúlyt, amit irasban nem lehet érzékelni, ennyi.
2021. dec. 7. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
5 napra eltűnt a Földről? Hmmm, decc intreszting or decc sztréndsz, lehet, hogy az élienék keze van a dologban, csak úgy nem tűnik el valaki a Föld színéről 5 teljes napra.
2021. dec. 7. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Az a szar, hogy ezzel nagyon lenéz téged.
2021. dec. 7. 22:21
 15/16 A kérdező kommentje:
14# valahogy ezt érzem én is..
2021. dec. 7. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, mintha semmibe venné az érzéseidet. Nem vagyok benne biztos, hogy érdemel bármit is ezek után, azt sem, hogy szóba állj vagy foglalkozz vele. Tudom, az érzéseknek nehéz parancsolni! Viszont az ilyenek visszaélnek a jó szíveddel.

Aztán végül már nincs is rá szükségük.

2021. dec. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!