Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Diplomás, magas fizetéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás, magas fizetéssel bíró (gondolom 600+ezer) doktornőre hogy lehetne ráhajtani egyszerű vámügyőrként/rendőrként?

Figyelt kérdés
Érettségim az van, más nincs nagyon amit fel tudok mutatni. Hogy lehetne bepróbálkozni? vagy nagy a szakadék?
2021. dec. 7. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

#10-nek:

Általánosságban inkább az lesz a megfejtés, hogy ha csak közepesen anyagias, akkor nem szeretne lejjebb adni az életszínvonalból akkor sem, ha gyerekvállalás miatt évekre kiesik a melóból... Ezért javasolt, hogy a fizud legalább az övét elérje.

Másrészt, ez lehet, hogy sznobul fog hangzani, de sok nő szeret "felnézni" a férfira, márpedig ez alacsonyabb végzettséggel és fizuval elég nehéz.

33F

2021. dec. 7. 21:49
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Ha (szerinte) jol nezel ki,siman bejovos. Neki nincs szuksege anyagi tamogatasra stb. Ha magas fizetesed van,az nem elony nala.

Probald meg!!! En tudok ilyenrol tobb ismerosomtol.

2021. dec. 7. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok orvos sajnos nem kezd ilyennel.

Sokan egyetemen ismerkednek meg

14/20 anonim ***** válasza:
100%
10# nem, hanem intelligencia miatt
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

11.

Ez egy kicsit furcsa. Egyik "sávon" az megy, hogy egyenlőség van, ami teljesen jogos, támogatom. Másik sávon pedig "fel akar nézni rá", ergo keressen többet. Ez már egy kicsit ódivatú.

Ez a kettő egymásnak erősen ellentmond, kicsit olyan 22-es csapdája jellegűen. Ha az egyik teljesül, a másik nem tud.

2021. dec. 7. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteg orvos-programozó házasságot ismerek. Pedig totál más az érdeklődési kör, sőt néha nagy számítógépes játékokba is elvan a férfi. Miért nem működik a bíró-zsaru kapcsolat?
2021. dec. 7. 22:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek döntsd el, hogy akkor most vámügyőr, rendőr, vagy határőr vagy. Bár ha így megy tovább, reggelre már biztonsági őr leszel, vagy dublőr, esetleg zsonglőr.
2021. dec. 7. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:
15. teljesen igazad van, én az egyenlőséget támogatom és azt, hogy mindkettőnkben legyen valami, amire a másik ,,fel tud nézni". sajnálom, de nekem nincs szükségem arra, hogy a ffire, mint valami félistenre tekintgessek fel
2021. dec. 7. 23:33
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen jóindulatból mondom, hogy felejtsd el. Külön kategória vagytok. De ha akarod próbáld meg, én szóltam.
2021. dec. 8. 02:52
 20/20 anonim ***** válasza:
66%
Ha tetszel neki, kefèlèsre talán jó leszel neki.
2021. dec. 8. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!