Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Miért nem lehet egyenes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért nem lehet egyenes választ adni?

Figyelt kérdés

Pasik! Ti is gyakran jártok úgy, hogy kérdeztek valamit a nőtől, de elpoénkodja, vagy témát vált. Nem egy nőnél jártam már így. Például este chatelgettem a barátnőmmel, mert mindketten dolgoztunk, ráadásul 12 órás műszakban. Írom neki, hogy azért egy csavargást remélem össze tudunk hozni. Erre annyit írt, hogy most biztos nem, mert fáradt meg dolgozik. De a lényeget akkor is értette, hogy nem mostra értettem, illetve nem ez volt a kérdés, és később sem adott rá rendes választ. Pedig meg is jegyeztem, hogy kikerülte .Illetve jellemző, a "majd meglátjuk" is

Igazából mindkét nemet kérdezném, hogy ezt most szeritetek miért kell? Mert kicsit bosszantó dolog.

Tinik se vagyunk, elmúltunk 35 évesek

2021. dec. 7. 14:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most komolyan ez jött le nektek, hogy ha próbáltok épp munkaidő alatt megbeszélni egy találkozót, akkor arra gondoltok, hogy mindketten eldobtok mindent és most azonnal találkoztok? Melyik munkahely ilyen, hogy ezt meg lehetne tenni? Az ember nem is gondol ilyenre. Eleve az ember olyan választ vár, hogy neki mikor jó a héten? De ahogy írtam, sok esetben volt olyan válasz is, hogy majd meglátjuk, és nem csak tőle
2021. dec. 7. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

Te hülye vagy kérdező hogy nem érted a válaszokat?

A most nincs, az = ma nincs, lehet holnap se lesz, holnapután ki tudja mi lesz

2021. dec. 7. 16:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindkettőnknek van egy beosztása. Eddig is tudta mikor jó neki, annyi, hogy most én is 12 órázom, de tudja a munkarendem, szóval simán megtuja mondani, hogy mikor jó neki.
2021. dec. 7. 16:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja előre, hogy lesz-e kedve?
2021. dec. 7. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem tudsz nyílt kérdést feltenni, ennyiből nekem sem jött volna le, hogy pontosan mit akarsz.
2021. dec. 7. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én világ életemben világosan kommunikáltam. Ha el akartam menni valakivel valahova, akkor megkérdeztem, hogy pl szombaton ráér-e. Ha nem, akkor lefixáltunk egy másik napot. De ez a "elmehetnénk majd ide meg csinálhatnánk valamikor ezt", arra kb az a reakció, amit a párod is adott. Vagy az, hogy "jó, majd" aztán ennyiben is marad.
2021. dec. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!