Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Se veled, se nélküled kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled, se nélküled kapcsolatban hányszor kezdtétek újra?

Figyelt kérdés
A nagy szétköltözős, újra összeköltözős kapcsolatra gondolok. Általában mennyi idő telt el a szakítás, és az újrakezdés között?
2021. dec. 4. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Össze se tudom számolni. 10-12, vagy talán még több is.

Volt, hogy két nap múlva újrakezdtük és volt, hogy négy hónap is eltelt. És közben másokkal is voltunk.

2021. dec. 4. 18:47
 2/6 anonim válasza:

Rengetegszer. 6 év alatt szerintem vagy 30-szor. Így visszatekintve elég beteges dolog volt. Szó szerint kínoztam magam/magunk.

Nálunk 1-2 hétig tartott maximum, és utána újra szent volt a béke. Egy ideig. Aztán minden kezdődött elölről. Nem egészséges dolog. Ha többször előfordult már, én azt mondom ne erőltessétek. Bár tudom, kívülről könnyű beszélni. :)

2021. dec. 7. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy az emberek hogy tudnak úgy újra együtt lenni hogy közbe másokkal is voltak tényleg ennyire nem vizuális az ember hogy nem tudja elképzelni azt ahogyan a párja egy másik embert kényeztet? Hat hányingert kapnék örökre tőle.
2021. dec. 7. 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Amikor összejössz a pároddal, előtte is volt mással. Gondolom azt sem képzeled el. Tudom ez más, de annyira mégsem.
2021. dec. 7. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Az lényegtelen, akkor nem ismert engem/nem szeretett engem. Ezzel viszont meggyaláz, mintha nem is léteznék. De mindegy nem magyarázom el.

2021. dec. 7. 21:48
 6/6 anonim válasza:

Megszámolni se tudnám.. 8-10 alkalommal bő 1 év alatt.

És 3 hete, a születésnapom előtt hagyott el.:((((

2022. jún. 10. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!