Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megcsal?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megy a párom kanbuliba a legjobb haverjaeknal alszik. 9 éve párja van van 1 gyerekük is.

Multkor párom egy másik haverjaval beszélgetett kihangositva és már csak azt hallodtam hogy mondja neki a haverja hogy xy fogod ha terhes lesz.... Persze párom jól elrohogte amikor rakerdeztem csak annyit mondott hogy viccelt xy.

Ez volt eddig a leggyanusabb dolog de rendszeresen ott alszik nálunk ha buli van nem hazajon illetve a párom a csaj képeit mindig szivezi...

Szerintetek?

2021. dec. 4. 15:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Ez kevés infó meghát a te párod beszélgess vele
2021. dec. 4. 15:42
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

Gyanus,de ennyibol nem biztos.

Itt igazabol az a kerdes,h Te miert nem jarsz el buliba vagy akarmi mistt ejszakakra??

2021. dec. 4. 15:49
 3/18 A kérdező kommentje:
Kisbabánk van.
2021. dec. 4. 15:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most csak én nem értem?
2021. dec. 4. 15:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát érthető ha megingott a bizalmad és még el is röhögi a dolgot mikor rákérdezel ez nekem gyanús lenne. Próbáld ki legközelebb ha lesz ilyen buli hogy te is menni szeretnél. Ha a másik csaja ott lehet akkor te is.
2021. dec. 4. 15:56
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből biztosat szerintem nem lehet mondani, de nekem is nagyon gyanús lenne. Esetleg hozd fel tényleg, amit előttem is írtak, hogy te is szeretnél bulizni menni. Egyébként is kijár a szórakozás az anyukáknak is, egy este vigyázhatnak a picire a nagyszülők, keresztszülők, barátnő vagy valaki.
2021. dec. 4. 16:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Nekik is kisbabajuk van :D nem megy a csaj a buliba csak a srác és mennek együtt haza...
2021. dec. 4. 16:26
 8/18 A kérdező kommentje:
Annyira gáz tuti rajtam röhögnek hogy ők 3asba...en meg félre vagyok vezetve.
2021. dec. 4. 16:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen gyakran van ilyen ottalvós kanbuli?

Mármint egy közel 10 éves kapcsolat és gyerek mellett?

Nem azért hogy ne férhetne bele néha!

Csak ez nekem úgy tűnik,mint aki benne ragadt a bulizós korszakban,te meg ráhagyod.

Nem lenne ezzel semmi gond, ha működne,de mivel kiírtad ezt a kérdést úgy tűnik hogy neki ez így jó, neked meg nem.

Abból a szempontból tökmindegy,hogy egy másik nő vagy bármi más az ok,hogy eljár te meg szarul érzed magad,de egy kapcsolat két ember igényeiről szól.

2021. dec. 4. 18:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy esküszöm hogy én sem értem. Most szerinted ők hármasban csinálják vagy mi?
2021. dec. 4. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!