Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám rendbehozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rendbehozni a "kapcsolatunkat"?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem olyan rég kezdtem el járni a fiúval aki nekem nagyon tetszett/tetszik és kiderült hogy én is neki. Nyáron ismertük meg egymást és már 2x voltunk bulizni együtt + elvitt egy szép helyre és ott ölelkeztünk, csókolóztunk. Nagyon szép emlék. Elkezdődött a suli és nem is keres. (Nem egy városban lakunk, de majdnem szomszédváros.) Én hivogatom őt telefonon néha, hogy beszéljünk. Ő nem is keres. Úgy érzem mintha már nem akarna tőlem semmit. Mit tudnék tenni hogy megint ő is érdeklődjön felőlem? Vagy hagyjam rá? Ti mit tennétek?

L/15

(F/17)

2010. szept. 5. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért változott meg. És hagyd, hogy ő keressen HA fontos vagy neki akkor megfog keresni HA nem akkor az is sokat elárul a helyzetről és felejtsd el. Lesz majd olyan akit valóban érdekelsz és aki Téged fog keresni!
2010. szept. 5. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:
megkérdezném tőle. már máskor is tettem megjegyzést, de most elég sokat kell tanulnia a középsuliban és elég szar napjai vannak. nem akarom még most azzal is basztatni, hogy mi bajom van vele. :S nem akarok vele ezen vitázni. inkább megpróbálom kivárni míg ő keres. csak az a baj, hogy én nem sokáig birom ki nélküle és ha nem hív akkor előbb-utóbb úgyis én fogom. :S
2010. szept. 5. 20:28
 3/4 anonim válasza:

ez volt velem és a párommal is,ezt csínálta egy hétig majd tegnap szakított:)

18/L

2010. szept. 6. 07:46
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnálom. :( nem tudom, hogy mi lesz ebből. nekem egy ember azt mondta, hogy bízni kell, és így sikerülhet. most ezzel a taktikával próbálkozom. csak attól félek hogy csalódni fogok. :/
2010. szept. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!