Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erősen önbizalomhiányos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen önbizalomhiányos a barátom és szakítani akar. Én úgy érzem megtettem mindent a kapcsolatunk során(?) de ahogy ismerem magam, nem érzik, hogy tényleg szeretne vannak, kicsit jégkirálynő vagyok.

Figyelt kérdés
Mostanában úgy veszem észre, hogy nem bizik benne, hogy szeretem, már biztos késő kapálózni, de azért szeretnék megtenni mindent. Hogyan tudnék jobban figyelni rá, hogy ez ne legyen túl feltűnő? Korkrét példákat kérnék ha lehet :( úgy látszik kevés az érzelmi intelligenciám, nem tudom, hogy mit teszek jól, és inkább nem csinálok semmit, ilyen vagyok, de ez nem elég. Szeretnék tanácsot

2021. dec. 4. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Erősen önbizalomhiányos a barátom - küldd el szakemberhez és szakíts. Ilyen egyszerű.
2021. dec. 6. 17:12
 12/12 A kérdező kommentje:
már rajottem un engem. és minden más csak kifogás
2021. dec. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!