Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos volt, hogy nem tettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt, hogy nem tettem meg amire kert?

Figyelt kérdés

A baratomnak van egy macskaja, aki valamiert csak engem visel el.

Dzerintem azert mert nem szekálom, nem nyúlok be a személyes terébe.

Ha a barátom felveszi, akkor ideges lesz es elugrik. Megkert engem h vegyem fel en is h lassa velem milyen akkor.

En nem akarom felvenni mert e egyreszt pont ezert bir az allat mert en nem zaklatom, masreszt feleslegesnek tartottam ilyen stressznek kitenni egy hulye kiserletert.

A baratom erre nem elfogadta a valaszom hanem elkezdte mondani h na csak egy pillanatra, miert nem, meg nemar, es foleg azt kerdezte h miert folyton.

Oda jutottunk h mar az esettől elvonatkoztatva mondtam h nem hiszem el h nemmlehet tiszteletben tartani a keresem, hogy ha ilyen egyertelmuen kifejezem.

Egyeb esetek is voltak a kapcsolatban mikor mondtam, hogy valami mem tetszik es csak azt kerdezte miert, mire megmondtam es arra is Azt mondta miert...

Fel kellett volna vegyem a macskat? Ha megteszem akk ugy ereznem magam most h atleptem a sajat hataraim.

22/L 25/F

2021. dec. 4. 07:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a macskáról van szó.

Amit nem akarsz, ne tedd meg.

2021. dec. 4. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudnám írni, mint a #11. válaszoló, amúgy meg fölösleges a macskát és a kutyát is emelgetni. Ha szeretne, akkor mindkettő odabújik magától is az öledbe. Nekem már kicsi korom óta vannak állataim, és pontosan tudom, hogy hagyni kell őket nyitni feléd, mert ha erőlteted, akaratán kívül fogdosod, attól nem fog megszeretni.
2021. dec. 4. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!