Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve vagyok együtt egy nálam 16 évvel idősebb férfivel. Lehet, hogy fura a kérdés, de a következő történt: eléggé meghiztam mellette, ma már ott tartunk, hogy én tartom el. Havonta 1x van szex, de akkor is csak úgy, ha bevesz valamit. Ez normális?
Figyelt kérdés
Teljesen tönkre mentem mellette és az évesbe menekülők. Már nem vagyok önmagam. Csak dolgozom, hogy eltartsam és közben a háztartást is viszem. Én vagyok a hülye? Ki a hibás? Ki kellene lépni? Ha igen, hogyan?2021. dec. 4. 02:48
12/14 anonim válasza:
Srác helyében kiraknálak. Meghíztál 120 kilóra, rajta élősködsz és itt panaszkodsz. Ezt az én tartom el szöveget már több nőtől hallottam, de sehol nem láttam.
13/14 anonim válasza:
Ha igaz lenne a kérdés kidobnád. Mivel vetítesz, nincs egy vasad, sem vagyonod sem lakásod amiben élsz vagy ahová mehetnél, így jön a képbe a "Hogyan?" Vazze keress annyit, hogy el tudd tartani a 120 kilós böndődet.
14/14 anonim válasza:
Valami tényleg nem stimmel, de nálad... Még egyetlen kommentre sem válaszoltál, pedig lett volna mire!
Hiteltelen vagy, nem gondolod?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!