Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3gyermekünk van a legkisebb 3èves.vissza mentem napi pár órában dolgozni.Ebből sok.vita ès gond van.Nem mondja ki konkrètan de jobban örülne a fèrjem ha ki lèpnèk munkából.Ti meg.tennètek?
Gondolom így a párodra is jut egy kis feladat otthon. Azt meg nem szeretné. Egyszerűbb hazamenni aztán csak lenni.
Nem mondanék fel, mert nem hoznám magam ilyen kiszolgáltatott helyzetbe+nekem kell hogy a 4 falon kívül más is történjen velem. Nem tudhatod soha, lehet 1 év múlva váltok, akkor miből élsz még stb. A párod nőjjön fel és vegye ki ő is a részét a családi életből, nem csak azt a 3*2 percet kell belerakni.
Egy szintén 3 gyerekes Anyuka.
Ha nem élet halál kérdés a bevételed akkor én várnék pár évet.
Én is foggal körömmel harcoltam aztán annyit betegeskedett a kicsi ,hogy a rengeteg hiányzásom miatt elküldtek ….. így paromnak lett igaza és mèg magam is megszívattam.
Mielőtt megkérdezi bárki, azért nem ő ment táppénzre vele, mert konkrétan 4 szer annyit keresett akkor mint én. És azért ez nem volt mindegy.
A 17-essel értek egyet. Ha nem bírjátok tartani a helyzetet, akkor fogadjatok fel bébiszittert, de nyugodtan dolgozz tovább, boldog vagy tőle, megnyugtat, ha bármi történik a férjeddel, akkor könnyebb beállni stb.
Ezt a féltékenység dolgot nem is értem teljesen. A férjed mindig is ennyire féltékeny típus volt? Semmiképp sem adnám fel a pozícióimat, főleg ha ennyire kevéssé kiegyensúlyozott pszichésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!