Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3gyermekünk van a legkisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskatinka2 kérdése:

3gyermekünk van a legkisebb 3èves.vissza mentem napi pár órában dolgozni.Ebből sok.vita ès gond van.Nem mondja ki konkrètan de jobban örülne a fèrjem ha ki lèpnèk munkából.Ti meg.tennètek?

Figyelt kérdés
Felmondás a fèrj megnyugvásáèrt

#féltékenység #Munkahely felmondás a pár kedvèèrt
2021. dec. 3. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Kontrollálni akar ha féltékenységből nem akarja, hogy dolgozz. Azt akarja függj tőle. Nehogy felmondj ez miatt. Nagyon rossz vége lesz. Beteg gyerekkel Ő is otthon tud maradni, orvoshoz vinni stb.
2021. dec. 4. 07:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz továbbra is.
2021. dec. 4. 08:00
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom így a párodra is jut egy kis feladat otthon. Azt meg nem szeretné. Egyszerűbb hazamenni aztán csak lenni.

Nem mondanék fel, mert nem hoznám magam ilyen kiszolgáltatott helyzetbe+nekem kell hogy a 4 falon kívül más is történjen velem. Nem tudhatod soha, lehet 1 év múlva váltok, akkor miből élsz még stb. A párod nőjjön fel és vegye ki ő is a részét a családi életből, nem csak azt a 3*2 percet kell belerakni.

Egy szintén 3 gyerekes Anyuka.

2021. dec. 4. 08:29
 14/18 anonim ***** válasza:
14%

Ha nem élet halál kérdés a bevételed akkor én várnék pár évet.

Én is foggal körömmel harcoltam aztán annyit betegeskedett a kicsi ,hogy a rengeteg hiányzásom miatt elküldtek ….. így paromnak lett igaza és mèg magam is megszívattam.

Mielőtt megkérdezi bárki, azért nem ő ment táppénzre vele, mert konkrétan 4 szer annyit keresett akkor mint én. És azért ez nem volt mindegy.

2021. dec. 4. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem is kell válás, de ha éri a férjet egy baleset (persze ne adja Isten), vagy komolyabb baleset, mi lesz Veletek?
2021. dec. 4. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
Hiába a nullára pontozás azért nemsok munkáltató tűri el a sok hiányzást !!!! És bizony ilyenkor az marad otthon akinek kisebb a bevétele. Vagy melyik szipi szupi helyek tűrik hogy havi egy hét néha 2 táppénz ?
2021. dec. 4. 20:03
 17/18 anonim ***** válasza:
95%
#16 elobb kivarnam mint kirugnak de legalabb addig is lenne valami az oneletrajzomban a tovabbiakra mint h gyerekekre hivatkozva kimarad 4-6-8ev es aztan mar a kutyanak sem kellek. (3gyerekem van es a ferjemmel felvaltva maradunk otthon igy egyikunk sem hianyzik aaannyit, plusz volt amikor ejjel meg az ugyeleten ultem es reggel jott a bebiszitter a gyerekhez, du a kezebe nyomtam az aznapi keresetem, de meg akartam tartani az allasomat. Aztan nottek a gyerekek es csokkentek a betegeskedesek. Barmi tortenik a ferjjel, ott maradnak bevetel nelkul.
2021. dec. 4. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

A 17-essel értek egyet. Ha nem bírjátok tartani a helyzetet, akkor fogadjatok fel bébiszittert, de nyugodtan dolgozz tovább, boldog vagy tőle, megnyugtat, ha bármi történik a férjeddel, akkor könnyebb beállni stb.

Ezt a féltékenység dolgot nem is értem teljesen. A férjed mindig is ennyire féltékeny típus volt? Semmiképp sem adnám fel a pozícióimat, főleg ha ennyire kevéssé kiegyensúlyozott pszichésen.

2021. dec. 5. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!