Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megismerkednél egy pasival és kiderülne hogy szakács?
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 08:48
11/15 anonim válasza:
Jajj gondolom oda akar kilyukadni, hogy nem bankár, ezért biztos nincs esélye a nőknél, mert észre sem veszik....
13/15 anonim válasza:
Nagyon örülnék, mert ugyan tudok főzni, de nem mindig van kedvem, és mivel többnyire az időm is kevés, általában inkább csak egyszerűeket főzök. Viszont sokkal szórakoztatóbb közösen főzni. Amúgy van párom, és ugyan - sajna - nem szakács, de néha magára vállal egy-egy főzést (olyan kaját, amire én tanítottam), és nagyon jólesik, amikor megcsinálja ő a kaját. :)
14/15 anonim válasza:
Én szeretem ha egy pasi tud főzni
15/15 anonim válasza:
Keveset látom, de finom kajákkal kényeztet. Szóval, van hátránya is, meg előnye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!