Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális amit a férjem csinál és amit érzek?
Az ismerkedesunk elejen ez valahogy nem bukott ki.. de bele van nőve az anyja seggébe és fordítva.
1 nap átmegy hozzá minimum 10x.
Ha én nem megyek el boltba a gyerekkel mert nem erzem jol magam (terhes vagyok) akkor lusta vagyok. De az anyját ÁLLANDÓAN elviszi a boltba pedig csak az elektromos biciklire kéne felülnie.
A héten àt jön minimum 4x. Már baromira unom. Azt meg foleg hogy mindenbe beleszol, bele okoskodik.
A gyerek ne nezzen mindig meset
Ezt mar 100x latta
Én egyem terhesen ezt meg azt a gyogyszert de nem bírja felfogni, hogy terhesen nem lehet semmilyen gyogyszert enni..
Ha atjon akkor is csak panaszkodik hogy a szomszedok milyen hulyek..
És akkor a férjem még ide akarja koltoztetni. Ez a hab a tortan.
Es amikor azt mondtam hogy nem olyan hisztit meg sertodest eloadott mint egy kis gyerek😀
Neha mar ugy vagyok vele, hogy fogom a 2 gyereket es eljen az anyjaval boldogan amig…
Nem szándékozom sem most sem kesobb egyutt elni anyóssal.
Beleőrülnék.
Termszetesen amikor ez szoba jon nincs olyan opcio, hogy az en erzesem helyes es elfogadhato…
Kezdem ugy erezni neha hogy erre fog a kapcsolat ramenni.
De igenis a férjed a probléma. Oké, hogy őt szereted és anyóst nem, de attól még a férjed az, aki nem veszi figyelembe, hogy te így boldogtalan vagy, a férjed akarja odaköltöztetni az anyóst, a férjed nem képes felnőtt férfi létére leválni az anyjáról. Még ha ezek az ötletek, hogy napi 10x menjen át hozzá meg te biztos lusta vagy, de őt furikázza nonstop, nem a férjedtől származnak, hanem az anyós ülteti el a fejében, akkor is a férjed a hibás, hogy nem szab határt az anyjának, nem képes kiállni magáért és a családjáért. Mert neki már ti vagytok a családja. Csak ő ezt valahogy nem látja be. Neki az anyja a fontosabb. És ez 100% a férjed hibája és ez a probléma fő forrása. Nem az anyós. Akármilyen mérgező anyósa lehet valakinek, ha a párja kiáll a családja (=férje/felesége, gyerekei) mellett, akkor nem lesznek ilyen manőverek és eszébe nem jutna odaköltöztetni, hanem inkább ő maga költözne messzire, hogy még véletlenül se akarjon az anyja heti 4x átbumlizni és ott szidni a szomszédokat.
Szóval ezt a férjeddel beszéld meg. Nem anyós a ludas itt, hanem a férjed az, aki képtelen téged választani az anyjával szemben. Üljetek le egyszer, és vázold fel, hogy te vagy elköltözöl a gyerekekkel együtt, vagy valahogy rendbe szedi az anyját, mert így nem lehet élni.
Amúgy igazad van, ez így nonszensz. Teljesen jogosak az érzéseid, csak tedd helyre magadban, hogy ez a fennálló helyzet pontosan ki hibája (segítek: nem az anyósé).
Rá fog menni a házasságotok. Az elején nem vetted észre, hogy mennyire anyás?
Én már erre azt mondtam volna neki, hogy vagy mi és a gyerekei vagy akkor menjen és dugja meg az anyját!!!
Nem vettem eszre az elejen mert nem volt ilyen.
Nem laktunk kozel hozza.
Az elejen azert jart haza naponta 1x mert az apukája beteg volt.
A vége fele naponta többször ment át , amit megértettem. Legyen annyit vele amennyit még lehet.
Azóta már elhunyt sajnos.
De az anyjának semmi baja nincs. Felesleges napi 10x átmennie. Meg heti 4x idehoznia.
És igen.. lehet rá fog menni a házasságunk. De ha az anyja fontosabb lesz akkor nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!