Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha egy jó pasit látunk, a barátnője nem is olyan szép? Megha nem szép a pasi viszont nagyon szép barátnője van?
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 15:38
1/13 anonim válasza:
Régi mondás:Az ellentétek vonzzák egymást.
2/13 anonim válasza:
Izlések...személy szerint nekem sokkal jobban tetszenek az olyan párok akikben van vmi különleges!! Az mikor magasságra korra azonosak az olyan átlagos! Amikor egy helyes pasi egy kevésbé szép de aranyos lány mellett kitart s nem érdekli kimit mond az már vmi!!
4/13 anonim válasza:
Majd rájössz, hogy a külső nem feltétlen a legfontosabb dolog. Egyébként meg az ellentétek nem feltétlen (nem mindig) vonzzák egymást, ez csak egy gyakran ismételt közhely.
5/13 anonim válasza:
Első vagyok.Köszönöm a lepontozást.Mi rosszat írtam?
6/13 anonim válasza:
Énse vagyok szép, barátnőm mégis az:P és mégis szeret Ő is ahogy én őt. :D
7/13 Srapnel válasza:
Számos oka lehet.
Pl. a szép félnek nem kell izgulnia, hogy egy szebb miatt otthagyják, hisz úgy gondolja, a másik örül, hogy van egy jól kinéző párja. A másik meg azért ragaszkodik emehez, mert örül, hogy milyen szerencséje van. Ha emellé még épp belsőleg jól ki is jönnek, akkor ez egy egymás felé terelő helyzet.
8/13 anonim válasza:
Akkor elmondanám, az én véleményemet is. Szerintem ennek pszichológiai okai is vannak. Ha egy fiú elkezdni nézni, a lehetséges "áldozatokat", akkor ha kinéz, egy szebb hölgyet, arról azt gondolja, "Jézusom, de gyönyörű"(föleg, ha nincs tisztába a saját szépségével, már mint a fiú) ezért nem is kezd bele az udvarlásba, hanem egy kevésbé gyönyörűvel próbálkozik, akinek valószínűleg nincsennek ilyen elvárásai, így esélyesebb egy párkapcsolat kialakítására. A szép csajok vs csúnya pasik, arra azt mondanám, hogy ők már sok jó pasival voltak, és valószínűleg nem működött a kapcsolatuk, így egy megbízhatót keresnek, aki nem hagyja őket ott, mert tud örülni, annak az egynek is. A szép pasik, gyarlóak, és mindig szebb nő után néznek, de ez csak azokra igaz, akik tudják magukról, hogy ők szépek, és vissza is élnek ezzel, de ez a nőkre is igaz (hangsúlyozom kivétel erősíti a szabályt.)
9/13 A kérdező kommentje:
utolsó két válaszoló nagyon hasznosat mondott. köszönöm
2008. dec. 13. 17:02
10/13 anonim válasza:
Azt gondolom ha valaki szerelmes, akkor nem úgy választ párt magának, hogy na ez kevésbé szép, akkor nem kell aggódnom és szerelmes leszek. Ez nem így működik. Ha meglátsz valakit és beleszeretsz, teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki. Sokan mondják, hogy én sokkal jobb nő vagyok, mint amennyire jó pasi a párom, de nem érdekel, hogy találhatnák nála jobbat is. Nekem ő kell, ő az aki mellett le akarom élni az életem, akinek babát szeretnék szülni nem már. Ha megölel, megcsókol egyszerűen elolvadok, imádom csak úgy nézni amikor alszik és közben apró puszikkal borítani az arcát. imádom, amikor mosolyog:-) és nem azért szeretem, mert nem kell félnem attól, hogy bejön a csajoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!