Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elfogadni hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni hogy a párotoknak van gyereke?

Figyelt kérdés
Hogy bírja valaki elviselni hogy mindig csak sokadlagos fontosságú lesz a párja életében. A gyerek midig a legfontosabb marad, nem kap az ember annyi törődést és még csak az apja se lehetsz soha senkinek mert a gyerek életébe nincs beleszólásod. Ti nem éreznétek úgy hogy csak pénztárcának, meg háztartási robotnak kelletek?

#mindig csak második #Van már gyereke #Nem vagy fontos
2021. nov. 27. 17:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*jó érzés ha van társa
2021. nov. 27. 20:03
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem értelek, kérdező!

Amikor összejöttél a pároddal, tudtad, hogy van gyereke, vagy nem? Felnőtt vagy, nem, tudtad, hogy ez mivel jár, nem? Ha tudtad, akkor egy reklamálj, ha eltitklolta, akkor háboroghatsz, hogy eddig miért titkolta, miért hazudott neked, és szakíthatsz.

Ha valami nem tetszik, akkor megbeszélheted a pároddal most is négyszemközt, azért van szád.

2021. nov. 27. 20:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

" A gyerek mindig fontosabb lesz mint bármelyik partner. Nem babusgatásról van szó de a gyerekkel szemben szava nem lehet az embernek."

Ez azert korantsem ennyire sarkos. De a gyerek kicsi vedendo. Nem fontosabb de amig te az igenyeidet ki tudod elegiteni onmagad addig a gyerek nem. (Legalabis egy bizonyos kor alatt) ra van utalva a felnotre.

Nem fontosabb a gyerek hanem mashogy fontos a ketto a no eleteben . A gyerek ra van utalva es felelosseggel jar. A tars meg az akit felnot nokent szerethet a parja a kozos jovojuk tarsa. Csak a minosegben mas a ketto de egyis sem fontosabb!

2021. nov. 27. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben nem tudni előre hogy ez mivel jár. Mert oké van. De teljesen egyenfuggo, hogy van ez megoldva és elrendezve. Láthatasok stb. De van olyan ahol a gyerekre hivatkozva megy a telefonálgatás, és kb elszámoltatás a napról meg stb. Ahol mindez kulturáltan van lerendezve és meg vannak húzva a határok ott nem gond a gyerek sem.
2021. nov. 27. 21:03
 15/21 A kérdező kommentje:
12. Nem jöttem össze senki ilyennel. Csak kíváncsi vagyok más hogy kezeli hogy másodrendű egy családban?
2021. nov. 27. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

Én értem, mire gondol. Akinek gyereke van, annak a gyereke az első. Akinek gyerekes a párja, annak a párja az első. Tehát aki neked a legfontosabb, annak nem vagy a legfontosabb.

(Nyilván ez a normális, hogy a gyerek az első, de ezért nem szabad gyerekessel kezdeni.)

2021. nov. 28. 00:55
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Van egy mondás; kell a tehén, kelljen a borja is!

A nőt szereted akkor a vele járó dolgokat is szeresd. Máskülönben ha nincsen gyerek, viszont tele van tartozással akkor azt sem kell? Inkább gyerekkel mint tartozással!

2021. nov. 28. 06:10
 18/21 anonim ***** válasza:
78%

Először volt gyereke, azután jöttetek össze, ugyebár?

(Fordítva elég hülye helyzet volna)

Aki a párkapcsolatban is a versenyt keresi, az még ne kapkodja el a dolgot: ez más pálya.

A leghosszabb párkapcsolatom 24 évig tartott, a legnagyobb gyerekem meg már 36 éves.

És még mindig a gyerekem.

2021. nov. 28. 10:10
 19/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem egészen úgy van, ahogy te ezt gondolod. Nem kell így lennie, ha vetélytársat látsz egy gyerekben, akkor abban a kapcsolatban valami nem stimmel.
2021. nov. 28. 11:15
 20/21 anonim ***** válasza:
96%

Van két saját felnőtt, meg egy nevelt gyerekem.

Nem vagyok másodlagos.

Nem éreztem sohasem ezt.A párom kiáll mellettem bármikor a gyerekkel szemben.Ugyanis nem lehet ellentét köztünk apa,anya és fia viszonylatban.Az hogy neki mi tetszik,vagy kell, gyerek fejjel,az lehet estleg választás kérdése.pld megvegyük e azt a játékot vagy ne.De ezekben a helyzetekben is mellém áll vagy én állok a párom mellé.Következetesnek kell lenni a nevelésben.Mi vagyunk a felnőttek ő meg a gyerek.Semmiféle rivalizáció nincsen,ha erre gondoltál.

Raadasul a gyerek nem lesz velünk mindig.Csak mi maradunk egymásnak,mikor felnő,és elhagyja a szülői házat.Mi egymást kell hogy támogassuk életünk végéig,egymásnak vagyunk.Míg a gyerek vagy segít,vagy lexarja a fejetket és rendezi a saját életét a saját leendő gyerekeivel és párjával.

Tehát ebben az értelemben a helyzet az,hogy közelebb állunk egymáshoz,mint a gyerek hozzánk.

2021. nov. 28. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!