Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sokat várok el a barátomtól?
Egyikőnk se különösebben az a hősszerelmes, romantikus fajta és számomra ez rendben is van, de néha bevallom jól esne ha meglepne. Fordított esetben ez már többször megtörtént és láttam, hogy örül annak amit vettem neki.
Néha elnézem hogy a srácok/fiúk/férfiak egy-egy szál virággal mennek a kedvesükhöz és megmondom az őszintét ilyenkor irigy vagyok és szomorú egyszerre… A két év együttlétünk alatt, csak úgy, random szinte sose lepett meg. Pedig már jeleztem neki a dolgot, de valahogy elsiklott mellette az amit mondok. Hogyan tudnám még felé jelezni? Vagy hagyjam a fenébe?
Nem sosem lepett meg semmivel, még a kapcsolat elején se, de még akkor nem is esett ennyire rosszul, mert még nyilván az elején jártunk a dolgoknak és próbáltuk megismerni a másikat.
10-es, szerintem te egy picit félreértesz engem. Csak hogy a te példáiddal éljek: Sosem csinált még nekem reggel kávét, ha menstruálok és uram bocsáss panaszkodok, hogy fáj és jól esne valami édes, akkor pedig elintéz azzal, hogy "Ja jó szar lehet nőnek lenni". Csak hogy értsd, nekem itt nem feltétlenül csak a tárgyi/anyagi javakról szól a dolog, pont ilyen apró gesztusok is nagyon is jól esnének, de ezek is elmaradnak, pedig kommunikálva lett felé.
A szeretetnyelv tesztet már kitöltöttük, én hoztam fel az ötletet, viszont arra azt mondta, hogy az egy hülyeség és ez tök rosszul esett, mert azt éreztem, hogy neki ez nem fontos. Igen, kommunikáltam felé, hogy rosszul esett, egy bocsánattal elintézte és nem foglalkozott többet a dologgal.
#12 szerintem a párod egy tahó, bár látatlanban nehéz ezt megítélni, hiszen nem ismerem őt. De nekem eléggé úgy tűnik, nem tud téged boldoggá tenni és csak úgy elvan.
Amit "elvársz", egyáltalán nem sok, viszont ennek természetesen kellene jönnie. Nem a drága ajándékokról beszélek, hanem arról, amit te is írtál - kis figyelmességek, gesztusok stb.
Én szingli vagyok, szóval nem tudom, de szerintem azért érdemes átgondolni, van-e értelme olyan kapcsolatban lenni, amiben semmilyen LELKI intimitás nincsen. Mert amit írtál nálam az a társas magány definíciója, és akkor már számomra egyedül is jobb, mint egy érzéketlen kődarabbal együtt lenni.
Köszönöm a válaszokat.
Végigolvasva az összeset leültünk beszélni és kicsit rosszul reagált a dologra, azt mondta, hogy az összes korábbi barátnője ezért ejtette. Amikor feltettem a nagy kérdést, hogy “ És azon nem gondolkoztál el, hogy talán akkor ezen változtatni kéne?” nagy csend lett.
Aztán előjött az ötlettel, hogy menjünk el abba az étterembe, ahova régóta el szeretnék menni. Elvileg hétvégén megyünk, kíváncsi leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!