Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak részegen gondolok rá, hogy szerelmes vagyok, akkor szerelmes vagyok?
Teljesen átérzem amit írsz,mert nekem is így van.Ugyan ez a szitu volt,és amikor ott volt a pillanat,hogy "na most összejöhetnénk",akkor ittam előtte egy kicsit(de nem voltam részeg),csak oldottabb.Összejöttem a sráccal,és baromira nem bántam meg.Nagyon szeretem még mindig,sőt,egyre jobban!!
Az alkohol oldja a gátlásokat,és szerintem akkor a legőszintébb az ember,ha már egy kicsit ivott!Szerintem a rejtett érzéseid bukkannak elő ilyenkor.Remélem valamit segítettem.Hajrá!
A barátnőm is pont ilyen volt.
Összejöttünk, de nem éreztem rajta azt, hogy olyan nagyon vágyna egy kapcsolatra.
A kölcsönös vonzalom meg volt köztünk, de amikor nem voltunk együtt, nem hiányoztam neki, jól el volt egyedül is.
Eléggé egyoldalú volt a kapcsolatunk, mert én szerettem volna, hogy sűrűbben találkozzunk, de neki heti egy találka bőven elég volt.
Ez ment az elejétől fogva fél éven át.
Aztán most az utóbbi 1-2 hónapban teljesen megváltozott. Kinyílt, és sokkal jobban hiányzom neki, mint fordítva.
Átalakult benne valami, most már nem érzi olyan jól magát nélkülem.
Szóval érdemes volt kivárnom ezt a pillanatot, mert tényleg egy nagyon jó kapcsolat lett ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!