Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha csak részegen gondolok rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak részegen gondolok rá, hogy szerelmes vagyok, akkor szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel összejöhetnénk, csak rajtam múlik a dolog. Igazából most azon az állásponton vagyok, hogy jó nekem egyedül, de amikor iszom, akkor elkezdek vágyakozni utána. ELnyomom az érzéseimet egyébként? Vagy csak szimpla hülyeség az egész? Nem szeretnék úgy belevágni egy kapcsolatba, hogy nem érzem úgy, hogy teljesen odaadóan tudnám szeretni a másikat...
2008. dec. 13. 12:48
 1/4 anonim válasza:
100%

Teljesen átérzem amit írsz,mert nekem is így van.Ugyan ez a szitu volt,és amikor ott volt a pillanat,hogy "na most összejöhetnénk",akkor ittam előtte egy kicsit(de nem voltam részeg),csak oldottabb.Összejöttem a sráccal,és baromira nem bántam meg.Nagyon szeretem még mindig,sőt,egyre jobban!!

Az alkohol oldja a gátlásokat,és szerintem akkor a legőszintébb az ember,ha már egy kicsit ivott!Szerintem a rejtett érzéseid bukkannak elő ilyenkor.Remélem valamit segítettem.Hajrá!

2008. dec. 13. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm is pont ilyen volt.

Összejöttünk, de nem éreztem rajta azt, hogy olyan nagyon vágyna egy kapcsolatra.

A kölcsönös vonzalom meg volt köztünk, de amikor nem voltunk együtt, nem hiányoztam neki, jól el volt egyedül is.

Eléggé egyoldalú volt a kapcsolatunk, mert én szerettem volna, hogy sűrűbben találkozzunk, de neki heti egy találka bőven elég volt.

Ez ment az elejétől fogva fél éven át.

Aztán most az utóbbi 1-2 hónapban teljesen megváltozott. Kinyílt, és sokkal jobban hiányzom neki, mint fordítva.

Átalakult benne valami, most már nem érzi olyan jól magát nélkülem.

Szóval érdemes volt kivárnom ezt a pillanatot, mert tényleg egy nagyon jó kapcsolat lett ebből.

2008. dec. 13. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok vele...van egy srác akvel a 7végéket együtt töltöm s nagyon jó vele! Össze is jöhetnénk csak félek kötöttségektől,meg hasonlók!! Hozzáteszem itt is dominál a pia mert mi is iszunk előtte,persze nem sokat!!Nekem amúgy jót is tesz...mert nélküle ki nem mondanám mit érzek picit felszabadít!S persze jól elvagyok egyedül is,szóval megértelek! De az előző válaszból leszűrve lehet működne nálunk is nem?? nálatok és nálunk értettem :)
2008. dec. 13. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
:) köszi a bíztató válaszokat! Nálunk csak az a gond, hogy a srác vidéki. SZóval elég sok utazgatással és áldozattal járna ez a kapcsolat. De remélem összejön. Azt hiszem, megpróbálom. Köszi a válaszokat!!! :)
2008. dec. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!