Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vlt ilyen kapcsolatban részed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vlt ilyen kapcsolatban részed?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tehetnék. Minden nap amikor hazaér munkából 7 8 között barátnőm semmi másról nem szól az este, mintsem hazajön, fogja a mobilt beköltözik a fürdőbe wcre majd zuhanyzik ez kb 1 óra hossza. Ezután kijön és megy aludni de 2 3 órát még mobilozik.

Náluk az anyja meg a húgai ilyenek hogy viszik a mobilt mindenhova, meg nyomkodják àllandóan.

Neki a munka miatt itthon is kell amivel nincs baj de hogy semmi mást nem látok a kezében, vagy hogy mást csinálna vagy a fürdőben van min.1 órát vagy a mobil..semmi, nem számít hogy esetleg el kéne tenni ezt azt,vagy a ruhát össze hajtani..semmi..nyugodtan mobilozik de ha szólnék jönne a nincs időm szöveg..

2021. nov. 23. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem, de engem is zavarna ilyen szinten. Otthon ezt látta, így neki ez a normális, azért csinálja. Beszéltél már vele erről? Van helyette más alternatíva? Ha nem mobilozna annyit, mit csinálnátok helyette?
2021. nov. 23. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyám ugyanilyen. Rettenetes. Sokszor átkozom ezt a mai technológiát, holott az emberek fejében van a baj.
2021. nov. 23. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez függés.
2021. nov. 23. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Beszélj vele.
2021. nov. 24. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

#4, mikor?

Mi a jó neked ebben?

Én lépnék

2021. nov. 24. 07:03
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Függő, szereti a kényelmet
2021. nov. 24. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Párom csinálta ezt. Szakítottunk, sokáig külön voltunk, észhez tért.

Későn ér haza, fáradt és az alapvető igényeit kielégíti a telefonja. A veled vagy a haztartassal való foglalkozás plusz meló, a telefon meg instant örömszerzés. Ahogy írták függő. Szerintem az, hogy beszélsz vele nem old meg semmit, hagyd ott.

(Nem te vagy az aki évek óta arról nyíg, hogy az asszonya trehány és hetekig nem teszi el a ruháit, illetve csak hétvégén hajlandó takarítani? A stílus nagyon emlékeztet. Ha te vagy, akkor hagyd figyelmen kívül amit fentebb írtam, mert te élvezed a mártír szerepet.)

2021. nov. 24. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
Most is ilyenbe vagyok. Most megyünk szét.
2021. nov. 27. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!