Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg ennyire béna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg ennyire béna lennék? Amúgy én is érzem, hogy semmit nem érek.

Figyelt kérdés

Már kezdem magamban kételkedni, azok után amiket a barátom rólam mond. Egyszerűen unom, hogy ő mindig nálunk alszik, de ő meg semmit sem tenne értem. Egy rohadt kis pizzázást is úgy kell tőle kikönyörögni. De sétálni sem akarna velem sehova, szóval semmit, csak itthon nézni a tv-t, és szexelni. Amúgy a tvben is azt lehet csak nézni, amit ő akar. Azt mondja ha együtt élnénk is, hogy tudnék én bevásárolni akár egyedül is, képtelen lennék rá. Hiszen még a pénztárnál is olyan lassan veszem ki a pénzem, hogy rajtam röhögnek. Amúgy sincs önbizalmam.

Meg egy este mikor itt aludt sokszor kellett a wc-re mennem, kérdezte a tegnap is, így messengeren, hogy sokszor kimentem-e pisilni. Ha felhozom a közös programot, akkor én vagyok az, aki nem bír a fenekén ülni, mert mindig menne valahova, ha meg én szexelnék, akkor meg túlságosan forró vérű vagyok.

2021. nov. 23. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Én komolyan nem értelek titeket. A gyk-n minden második kérdésben azt olvasni, hogy mennyi rendes férfi van, aki nem talál párt magának. És itt szívatjátok saját magatokat ezek mellett a f*szkalapok mellett.
2021. nov. 23. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt most kihagytad, hogy, ha nem veszed fel neki a telefont, akkor azt is szóvá teszi..
2021. nov. 23. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Tényleg egy önző köcsög a barátod, minek vagy vele?

Egyes, azok a férfiak csak szerintük olyan rendesek... Ha valóban azok lennének, már lenne párjuk.

2021. nov. 23. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat már kihűlt, csak ragaszkodsz hozzá és ezért pusztítod az önbecsülésed.
2021. nov. 23. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Erdeklodest kellene felkelteni hogy túl lásson a szexen es a tv n.

Ha maskepp nem erzi veled jol magát nem vagy neki egy izgalmas partner, az gáz.

2021. nov. 23. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, és miért is vagy még vele?
2021. nov. 23. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!