Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem mutatja ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem mutatja ki az érzéseit.. mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 évesek vagyunk a párommal, 5 éve vagyunk együtt.

Én tipikusan az a személy vagyok aki mindig csak ad a másiknak, gondoskodó vagyok ugyanúgy 5 év után is mint az elején, meglepem, szinte teljesen elkényesztetetem a szeretetemmel.

Nem tartom magam csúnyának, formás a testalkatom is, és szerethető személyiségnek tartom magam.

A páromra is elmondható, jó módú, helyes fiú.

Viszont soha nem mutatja ki az érzéseit, tudok hogy nem vagyunk egyformák és ő ilyen..

De azt vettem észre, hogy a fenekemet nagyon sokszor megdícséri, hogy milyen jó, meg a testem.. de a belső értékem, vagy hogy jól áll ez a ruha stb, ilyet soha. És mindig azt mondja, hogy ő nem ilyen tipus, ő nem tud kedveskedni és a kedvembe járni.

Magát is sokszor dícseri miközbe nézi magát a tükörbe, erre csak annyit mond hogy azt poénból.

Én úgy látom, hogy igazából lehetne figyelmesebb, odaadóbh csak mintha teljesen hozzám szokott volna és már nem ér annyit neki az egész hogy ki mondjon 2 kedves szót.. talán a lustaság.. nemtudom..

más lanyoknak is megszokta dícserni az alkatát vagy a fenekét. Szint úgy ahogy nekem is, eddig jutunk csak el.

Csak nekem ez annyira kevés,olyan kevésnek érzem magam emiatt! Azt szeretném hogy nőként nézzen rám, és tetszen neki bármim.. nem csak a fenekem.

Mindemellett ha a parom el megy itthonról, én meleg étellel várom, kis ajándékokkal lepem meg.. hozzáteszem pont mint a kapcsolatunk elején! Szóval én ugyanazt a figyelmességet adom mint eddig.

Már le ültünk 100x megbeszelni

megígérte változtat, de nem sikerült. Szerintetek mit tegyek? vagy velem van a baj? sokat várok el?

2021. nov. 23. 12:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom hogy ez mennyire segít, csak úgy látom hogy hasonló helyzetben voltam. Az én barátnőm is folyton elhalmozott a szeretetével, bár neki nem jutott eszébe meglepni, talán ez nem is fontos most. Mindent ezzel akart elérni hogy én is adjam vissza ugyanezt amit ő ad, természetesen ez nagyon jól is esett hogy ennyit foglalkozik velem, de folyamatosan csak a külső megerősítést várta tőlem többek között, nagyon önbizalomhiányos volt, igazi önismeret nélkül. Nyilván leginkább ez a határtalan kedvesség és törődés volt ami megfogott benne, de én nem sejtettem hogy ez évek múlva is csak ennyi lesz, mert én nem azért akartam szeretni őt, mert ő is engem, hanem azért mert céltudatos, határozott, motivált, törődik saját magával is, és bár én vagyok kettőnk közül a dominánsabb, mégis támaszkodhatnék rá néha ha szükség van rá.. de ő nem ilyen volt, ő tényleg csak ennyire képes hogy törődő és kedves, és csak ki akarta harcolni tőlem ugyanezt, amikor kezdtem rájönni hogy ebben csak ennyi van, és ettől már én is egyre kevésbé szívesen adtam ezeket vissza. A vége az már egy külön sztori.. Természetesen én nem tudom hogy ti milyenek vagytok mert minden szituáció más, de gondoljátok át, beszéljétek meg hogy kinek mi a fontos, ki mit vár a másiktól, és lehet hogy olyanokra jöttök rá amit eddig nem is gondoltatok. Az is simán benne van hogy egyszerűen igazad van és a barátodnak változtatni kellene, meg az is hogy valamit nem veszel észre amire szüksége van, és az nem feltétlenül csak a végtelen szereteted és törődésed. Remélem megoldjátok.
2021. nov. 26. 00:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

“törődő és kedves, és csak ki akarta harcolni tőlem ugyanezt, amikor kezdtem rájönni hogy ebben csak ennyi van”

És volt pofája “ennél többet nem adni”, nem tudtál még jobba támaszkodni rá?!

Sőt még azt várta volna, hogy legyél gyengéd, szeresd?!

Hát milyen nő az ilyen nő? Ahelyett a lábad elé feküdt volna lábtörlőnek, szeretetért szeretetet várt cserébe?

Nem te vagy a panaszos párjának a klónja?

Az ember esze megáll!

2021. nov. 26. 04:19
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
#12 úgy látom valamit nem sikerült értelmezni, pont ez a pláne ebben hogy ha én olyan vagyok, akkor még azt is hagyta volna hogy lábtörlő legyen, de én egyáltalán nem ezt szerettem volna. Tényleg az a jó kapcsolat, amikor azt látod hogy nem tűz ki más értelmet az életének azon kívül hogy folyton te legyél a középpontban? Amikor azt látod hogy tényleg a világon semmi egyébhez nincsen motivációja, csak ahhoz hogy külső megerősítést nyerjen? Ez neki is nagyon egészségtelen, muszáj hogy legyenek az embernek saját céljai is. Látom sok fogalmad nincsen a kiegyensúlyozott párkapcsolatról.
2021. nov. 26. 07:23
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
13 Persze.Mondjuk ilyet soha nem mondanál, ha szeretnéd.Kicsit eltúlzod a heyzetet valószínűleg.
2021. nov. 26. 07:34
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 nem vagyunk már együtt, de találkozunk még és szoktam neki segíteni mert még mindig szeretem és nem tudom kiverni a fejemből. Annak ellenére hogy a hazugságai miatt vetettem véget a kapcsolatnak. Miért túloznám el ha végül a szakítás után lenyugodva megbeszéltük és ugyanarra jutottunk? Amúgy sem az én sztorim a lényeg, hanem hogy a kérdező megoldásra jusson.
2021. nov. 26. 08:03
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
15 Így van, azért volt akkor felesleges a te helyzeted idekeverni.Nem szakítás után kell beszélgetni amúgy sem.
2021. nov. 26. 08:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
5 év után enged el..
2021. nov. 26. 15:34
 18/22 czovek1973 ***** válasza:
100%
Igen, rakd ki! Lesz, aki a megbecsul. Sok FFI kezet-labat összetenne érted. Ebben biztos lehetsz! Tobb boldogsagot kívánok neked!
2021. nov. 26. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
de azon kívül, hogy nem mondja, más módon nem érezteti? nem csak szép szavakkal lehet kifejezni, hogy szeretsz valakit. nem simogat meg? nincs közös program? elhanyagol?
2021. nov. 26. 21:01
 20/22 A kérdező kommentje:

Egyik sincs meg ezek közül amit felsoroltál. Minden figyelmet, szeretetet ki kell harcoljam magamnak. Inkább telefonozik.

Most is nem találkoztunk 3 hete, úgy volt találkozunk de lemondta mert a haverjaival fog találkozni, ez is kicsit rosszul esett, mert nekem hiányzik.

2021. nov. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!