Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább, mi a megoldás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, mi a megoldás erre egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Barátommal csodás a szex, senkivel nem éreztem még ennyire jól magam, általa élek meg először hüvelyi orgazmust, ami korábban senkivel nem sikerült, csak maszturbációval. Nagyon nagy az étvágyam ilyen téren, szeretem, ha reggel és este is van szex, hétvégén többször is. Viszont sokszor kimarad 1-2 nap, mert rossz kedve van, felidegesítették a munkahelyén, ilyenkor hiába kezdeményezek ellök magától. Ha a legszexibb fehérneműmben vagyok, kedveskedem neki a kedvenc ételével, akkor is, ilyenkor nem szólhat hozzá senki, elvan magában. Ha csak megölelem, puszilgatom, akkor is mondja, hogy most hagyjam békén. Lerendezi magában a problémát, nem hagyja, hogy segítsek, legalább annyira, hogy öntse ki a baját, értsem, hogy mi a konkrét problémája. Ilyenkor önkielégítéssel csillapítom a vágyam, direkt olyan filmeket keresve,ahol hasonlóan néz ki a pasi, mint a barátom, de ez a közelében sincs annak, mikor vele szexelek. Eltelik 1-2 nap, megnyugszik,és mintha semmi sem történt volna, kezdeményez és fantasztikus szexuális élményekben részesít. Ha 1 évben 1-2-szer fordulna elő, akkor nem tulajdonítanék neki jelentőséget, de sajnos elég gyakori, kb. minden 2-3. héten vannak ilyen napok.
2021. nov. 23. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted te normálisan viselkedsz? Képes vagy ez miatt hisztizni?
2021. nov. 23. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy hiszitek emiatt, valamit nagyon félreértettél. Rosszulesik az, hogy visszautasít, plusz nem is hajlandó beszélni arról, hogy mi nyomja a lelkét, mi viseli meg ennyire. De legalább összebújnánk szexmentesen már az is jó lenne. Ilyenkor szó szerint kerül, levegőnek néz, nem csak arról van szó, hogy nincs köztünk szex.
2021. nov. 23. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát neked rosszul esik, amikor rossz a kedve és nem csinálhat amit akar, hanem még akkor téged kell szórakoztatni.
2021. nov. 23. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
#incelkamu
2021. nov. 23. 13:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Ne mondd már, hogy normális, ha valamilyen problémája van (nem velem!), akkor nem szól hozzám, nem mondja el, engem büntet olyan dologért, amiről nem tehetek.
2021. nov. 23. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ilyen " gyárilag". Egyébként a férfiakra amúgy is jellemző ez. Ezt vagy elfogadod, vagy szakítasz. Ha ebből már rendszer van, akkor tudhatnád hogy ilyenkor ne piszkáld, ne nyomulj. Majd lecsillapodik. Azzal hogy zaklatod, és elutasít, csak magadnak csinálsz rosszat. Mint ahogy látjuk is. Magadra veszed a dolgot.
2021. nov. 23. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5: És miért nem lehet el csak úgy magában, ha épp problémája van??????
2021. nov. 23. 15:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Lehet, nem kell egyfolytában egymás nyakán lógjunk. Viszont nálunk nem erről van szó, hogy elvonul pár órára, hanem 1-2 napig egyáltalán nem szól hozzám, ha kérdezem nem válaszol, csak bólogat vagy rázza a fejét.

2021. nov. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!