Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elméleti. Adott egy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti. Adott egy szerelmes férfi.A esetben más nőkkel is foglalkozik (chat, like stb),B esetben nem. B esetben tartósabbnak bizonyulna a szerelme?

Figyelt kérdés

Vagy úgy is nézhetnénk, adott 2 egyformán szerelmes férfi.(a párjukba)

Egyik állandóan messengerezik, csajokkal tart kaocsolatot, eserleg talonba is tartogat nőket, fontosnak tartja hogy likejeleket küldözgessen, másik mondjuk egyáltalán nem lóg a neten sem én inkább haverjai vannak, mint csajkapcsolatai.

Az első srácból hamarabb kikopik ugyanaz a szerelem, mint a másodikból?

Lehet befolyással egy férfi párja felé érzett érzéseire a szociális háló másneműekkel EGY IDŐ MÚLVA?

Tegyük fel mindkét nő ugyanolyan megfelelő a férfinak, mindkét férfi teljesen egyformán szereti a párját.

#szerelem minősége
2021. nov. 22. 16:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodhatok abban, ha esetleg a következő srác is a "neten él", hogy nem a net, és a millio "csábítás" vagy lehetőség, hanem a szemelyisége, értékrendje fogja vezetni abban, hogy ha egyszer mellettem döntött, akkor ki is tart? És nem a neten és a lehetőségek tárházán fog múlni?
2021. nov. 22. 20:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Azaz 2 hasonlo értékrendű srác nettel és net nélkül is ugyanolyan érzéseket tud táplálni?
2021. nov. 22. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj kérdező, de te nagyon buta vagy. Semmi köze nincs a netnek ehhez. Egy ilyen férfi a valóságban is teljesen ugyanezt csinálja, csak arra nincsen bizonyíték, nincsenek lájkok, illetve megvan a beszélgetés, a valóságban a szó elszáll. Aki az interneten nem tud viselkedni, az a valóságban sem viselkedik így.

Teljesen hülyeségeket beszélsz.

Elméleti kérdések, milyen elméleti? Nem szerethet úgy a 2 srác, mondom ezt úgy, hogy voltam mindkét oldalon, nem is szerettem az exemet, azért csináltam ezt, akit szerettem azzal nem csináltam.

Millió csábítás? Esetleg akkor lehet elcsábítani valakit, ha te csak egy opció vagy és nem jutott más ezért beéri veled. Az egész gondolatmeneteddel probléma van és így soha nem lesz normális kapcsolatod.

2021. nov. 23. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem számít. Ott van egy csomó nő akinek hiánya van, vagy így vagy úgy lehet hogy kapcsolat kell neki, lehet hogy szex, lehet hogy önbizalom tuning vagy érzelmi tuning. A neten reagálgatnak, tesznek ki ezt azt, like, hozzászólás, félre lehet értelmezni hogy az xy reagált rám valamit. Ha meg nincs net, hazamész a melóból és csak a te körödben vagy. Nincs ott még 100 másik ember, aki ki tudja mit akar. Persze ha nagyon szeret meg se nézi, de mégis lehet trükközni, hatni érzelmekre, kitenni ilyen olyan képeket, manipulálni. De jó oldala is van mert közösségnek is jó és inspirációnak. De szerintem több a rossz oldala.
2023. aug. 28. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!