Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, ha a párotok erotikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, ha a párotok erotikus tartalmú cikkeket néz, illetve ha az utcán számodra szembetűnően megnézi a számára tetsző nőket?

Figyelt kérdés
#féltékenység #más nőket néz

2021. nov. 22. 08:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

Az erotikus tartalmat letojnám, a feltűnő bámulással kapcsolatban meg ember legyen a talpán, aki igazságot tesz.

Alapjáraton én is azt mondom, hogy rohadt gáz, ha egy pasit annyira megbabonáz egy női test, hogy elkezd nyálcsorgatni, egyszerűen megvetem az ilyen férfiakat. Nem is tudnék együtt lenni olyannal, aki ennyire elveszíti a kontrollt a viselkedése felett ilyen helyzetben. Én azokat a fickókat is fel tudnám pofozni, akik engem bámulnak nyálcsorgatva, egyszerűen idegesít a gyengeségük, olyan érzést keltenek bennem, hogy biztosan nyálkás a bőrük. :D

De azért tegyük hozzá, hogy sok esetben szó sincs ilyenről, inkább a csaj gondolja azt az önbizalomhiánya miatt, hogy a pasija más nőket bámul. Ezen pedig csak ő tud változtatni.

Szerintem engem zavarna, ha a párom megnézne másokat, de szerencsére még eddig nem vettem észre. Nem vagyok naiv, nyilván van szeme, de amíg nem kezd nyálcsorgatni, nem érdekel. Olyan ez, mint az önkielégítés, mindenkinek a magánügye. Tudom, hogy nem csal meg, tudom, hogy tisztel, és nekem ez elég.

2021. nov. 22. 15:22
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Itt az az érzésem, sok a proli, hulladék családból jött önértékelési zavaros ronda nő. Mondjuk kb. a 60%-a a gyk. állományának. Olyan ultra proli kérdéseket boncolgatunk állandóan, mintha valami telepi suttyókból állna a férfi társadalom.

Én házas vagyok, minden nőt megnézek, minden jó nőt rommá dugnék elméletben, de ez kívülről nem látható.

Ha a feleségem is így csinálja, egészségére! Laza 21 év alatt már bizonyítottunk egymásnak valamit.

2021. nov. 22. 16:16
 23/29 anonim ***** válasza:
16%

Őrülj hogy a nőket nézi.Igazi bikuci.Tele töke anyaggal.

Tesztó magasba.

Képzeld ha othon szüttyögne egy almával a kezében,és legnagyobb élvezete az lenne hogy nem pisált be.

2021. nov. 22. 18:20
 24/29 anonim ***** válasza:

Elég szánalmas egy ember, ha ennyire alacsonyan van az ingerküszöbe, hogy egy idegen testért ennyi mindenre képes.

Nem tudnám tisztelni, ha meglátnám, hogy valakire folyatja a nyálát

2021. nov. 22. 22:30
 25/29 anonim ***** válasza:
20%
Lehet szemét leszek most, de nehogymár ne néztünk meg egy két jó idommal rendelkező lányt. Azért, mert most fáj a párom feje, vagy nincs kedve hozzá. Egyértelmű, hogy a férfiaknak magasabb a libidó szintje, mint egy átlagos nőnek és ezt valahol le kell vezetni. És nem megcsalás semmi érzelem nincs benne csak az ösztön. Persze vannak korlátok nálam már egy csók is megcsalásnak számít. De, hogy egy olyan lányt nézek akivel az életben soha nem fogok találkozni és olyanra legyen féltékeny az már szerintem kicsinyes. (Ui. 6 éve vagyok párkapcsolatban és sosem csaltam még meg a barátnőm)
2021. nov. 23. 15:43
 26/29 anonim ***** válasza:
20%
És nem is fogom (25. Voltam)
2021. nov. 23. 15:44
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodhat, tökéletesen működik a szexuális életünk. Úgy gondolom, ha mellette vagyok, tiszteljen meg annyiray hogy nem bambul másra.
2021. nov. 24. 04:57
 28/29 anonim ***** válasza:

27#

"Tökéletesen működik."

Látszik.

2021. nov. 24. 09:47
 29/29 anonim ***** válasza:
35%
Miért zavarna? Inkább örülök, hogy jó neki.
2021. nov. 30. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!