Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha úgy éreznéd: a feleséged egy szigorú és hideg házmesterre, vagy házsártos mostohára hasonlít már?
Túl kevés konkrétum, túl sok választási lehetőség. És mindehhez túl gyenge megfogalmazás társul: "hasonlít"
Vagy inkább már az is, nem?
Ha ezt sikerül eldöntened, akkor a válasz egyértelmű: MENEKÜLJ!
Kicsit talán többet kellett volna simogatni, szeretni.
28/F
A legfontosabb kérdések kimaradtak.
Van e gyermek a képben? Mert ha van, akkor mindent átíró forgatókönyv kell.
Tudsz e még csajozni egyáltalán?
Azt írod,hogy a türelmi idő elfogyott, de arról nem írtál,hogy beszéltetek-e erről?Gondolom igen, azt is,hogy akár százszor is... De amikor elmondod,hogy mi a problémád Vele erre mit válaszol, hogy reagál?Vagy egyáltalán tudsz Vele beszélni erről?Milyen a feladatmegosztás köztetek? Esetleg nem lehet,hogy túl sok terhet cipel? Még véletlenül se bántalak, csak kérdésként merült fel ez bennem.
Az alapja az,hogy én is voltam ilyen helyzetben. Nő vagyok, a párom kevésbé vette ki a részét a feladatainkból. Hiába kértem rá, mondtam el Neki, magamra hagyott a nehézségekkel. Egy idő után ez átment abba,hogy már nem is beszéltem róla mert tudtam,hogy hiába, és egyértelmű,hogy kimerült,feszült, ideges voltam.
9/#
Már nem nagyon tudunk beszélni. Konfliktust keres, belém köt. Mindenbe. Igen, igaz, hogy csalódott, igaz, hogy leterhelt. De nem engedte soha hogy segítsek. Átvitt és szó szerinti értelmében is igaz - Pl. ha egy szekrényt össze kellett rakni, kivette a csavarhúzót a kezemből,megcsinálta inkább. Hááát, legalább a látszat kedvéért hagyta volna a kezemben... 😐. A probléma fő gyökere mindkettőnk makacsságában keresendő. Én hirtelen haragú, de gyorsan békülő vagyok, míg ő képes volt hetekig, vagy akár hónapokig hozzám se szólni, haragot tartani. Ennek betudhatóan mérgesedett egyre jobban minden ami azelőtt tökéletes volt. Igen sokat hibáztam! De mindenhez ketten kellettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!