Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátságot szerettem volna az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságot szerettem volna az exem unokatesvérétől, de rosszul sült el a dolog, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Sziasztok abban a szituban vagyok hogy kitöröltem az exemről minden infót,minden dolgot.. Ma mérgesen felhívott 3 hét után azt mondta hog minden esélyt elrontottam azzal kapcsolaotsan hogy ő engemet megkeressen.. Szerintetek ilyenkor mit csináljak,?? Help és fontos !! rosszul sült el a dolog felhivott a fater az exemnek es megmondta hogy hagyjam békén a családját, a rokonságát és mi egymást, erre fel exem is beszelt velem hogy minden baráti kört szüntessek meg és ne keressek senkit sem, és csak a rosszat tudom csinálni,
2010. szept. 4. 21:18
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én meg azt tanácsolnám neked, hogyha valamit is jóvá akarsz hagyni, akkor azt ne telefonon át old meg, hanem inkább a volt párodat kérd meg szépen, hogy talalkozzatok 5 percig, és mond meg, hogy szeretnél tőle magyarázatot a szakításra, hogy legalább ezt tudd megérteni. És ha azt mondja, hogy nem szeret, vagy hasonló konkrétumot, akkor kérdezd meg tőle, akkor miért zavarja, ha az unokatesójával beszélgetsz és ahogy elnézem téged még érzelmek kötnek oda, nemhiába nem tudod abbahagyni ezt az egészet. Szerintem a kommunikáció a megoldás. Szubjektíven

. :)

2013. ápr. 16. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!