Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hamar tettétek túl magatokat a szakításon többéves komoly kapcsolat után? És hogyan segítettek magatoknak ebben?
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 20:53
12/16 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyan nem volt több éves, csak 7 hónapos, de nagyon bele voltam habarodva. Fél év kellett, hogy elfelejtsem teljesen, és egy másik férfi. Csernus azt mondta, egy három-négy éves kapcsolat után minimum háromnegyed évig legyünk egyedül. Lehet, hogy igaza van.
13/16 anonim válasza:
2 éves kapcsolat. én szakítottam, mert közbe más csajnak csapta a szelet. hívogatott kb fél évig utána és nehéz volt. még most is ha meglátom felgyülemlik a düh, a szeretet és az emlékek. és szeretem. néha nagyon hiányzik. azóta se volt komoly kapcsolatom. nem tudok bízni senkibe, jóformán..... nem tudom kiverni a fejemből. :(
14/16 anonim válasza:
ma 13:53: Igen, igaza van Csernusnak, csak az emberek félnek egyedül lenni, mert semmi értelmessel nem tudják lekötni magukat (ergo még saját maguknak is unalmas alakok).
15/16 anonim válasza:
Nekem volt egy pasi, akibe totál szerelmes voltam, párszor le is feküdtem vele, de nem lett belőle kapcsolat, hogy miért, az hosszú történet. Lehetett volna, de elszúrtam. Azóta van barátom, akibe szerelmes vagyok. De ahányszor az előző pasi eszembe jut vagy meglátom, hatalmasat dobban a szívem, mert úgy érzem, ő volt életem szerelme. Soha nem tudnám elfelejteni.
16/16 Kazama válasza:
Mi most szakítottunk 3 és fél év után...
Nekem elég gáz, de tehetek valamit? Nem...
Úgy volt, hogy nem beszélün többet, de nekem hiányzott maga az ember is, akivel még régen olyan jót beszéltünk, amikor még nem volt semmi... Meg 3 és fél év alatt eléggé megismeritek egymást. Ő lesz a legjobb barátod... Így hát felkerestem és elvagyunk... Nekem fáj a szívem, de jobb így, mintha nem látnám.. Azt nem nagyon bírtam ki :D
Nem reménykedem, csak barátok vagyunk... Ez van...
Sokak szerint ez szar megoldás, de nekem bejön...
Majd szépen lassan tudatosul benned, hogy minden megváltozott... Nekem is már sokkal másabb, pedig 3 hét telt el kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!