Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal több mint egy éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal több mint egy éve vagyunk együtt,az elején minden rendben volt,aztán megkérte a kezem,egy hétre rá kiderült hogy kisbabánk lesz,aminek nagyon örültünk és szerettük volna.?

Figyelt kérdés
Sajnos hormon problémáim vannak és teljesen felborult a terhesség alatt,veszekedtünk sokat és azt mondta nem akar elvenni feleségül,majd az édesanyja fordult egyet és azóta minden nap reggeltől estig ír neki ha nem válaszol akkor nekem,hogy mi van a pici fiával...ez mind lényegtelen a kicsi számít nekem,viszont depressziós lettem olvastam,hogy sok embernél előjön és a paromtol csak azt kapom,hogy más is volt már terhes meg hogy túlreagálom...másik városba költöztem miatta,nem ismerek senkit egy panelban ülök reggeltől estig...nem tudom mit csináljak el fog ez múlni? Volt valaki így terhesség alatt?

2021. nov. 16. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak a lényeget nem írtad: mi miatt veszekedtek?

Lehet, hogy a párodnak van igaza, és a terhességre hivatkozva olyan hangnemet engedsz meg magadnak, amit ő nehezen tűr.

Ha nem akar elvenni, akkor nem fog, így jártál. Ezt neked kell eldönteni, hogy elfogadod-e, és belenyugszol, vagy elhagyod.

Anyós meg a pároddal jár. Oka lehet annak is, ha ő megváltozott.

2021. nov. 16. 12:02
 12/15 A kérdező kommentje:
A maffia nyilván mond neked valamit..a többit nem részletezném amióta kiderültek ezek a dolgok azóta vitazunk...
2021. nov. 16. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Remek. 5 eve ismered, de nem tudod, hogy maffias kapcsolatai vannak. Sosem jar dolgozni, de mindig van penze, mi lenne ez az erzes, hat persze, hogy szerelem. Figyelj nagylany. Akarmilyen kapcsolata van, a gyereket nem tudja toled elvenni semmilyen maffia. Barmennyire is hihetetlen, nem fognak szakitas miatt embereket olni. Szepen hazakoltozol anyukadhoz es lezarod az eletednek ezt a reszet. Ha jot akarsz a gyereknek, akkor az apasagot sem ismered el. Minek? Penzt ugyse fog adni, de a trogersagba bele fogja rangatni a gyereket. Te meg eled az egyedulallo anyukak eletet. Egy eleted van, te nem nagyon ugyeltel ra, most mar igy kell leelned.
2021. nov. 16. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a része nekem is hihetetlen, hogy hirtelen az eljegyzés és a terhesség után derül csak ki, hogy maffiózó a pasi.
2021. nov. 16. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"vagy szerinted meg 10 évet várnom kellett volna 27 évesen?"

Hát ja, ennél az sokkal jobb lett volna. Így már is meg van pecsételve a gyerek sorsa, ez nem szerető család, meg fogja sínyleni. Ő lesz az áldozata az egésznek, viheti magával egész életében. De nyugi, időben szülsz, a többi meg ki a faszt érdekel? Anyuka leszel, pipa.

2021. nov. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!