Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nektek rosszul esne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek rosszul esne, ha nem kapnátok semmit az évfordulótokra,sőt nem is emlékezne rá?

Figyelt kérdés

2021. nov. 16. 10:52
1 2
 11/17 Sunshinedoll ***** válasza:
48%
Hát én elvárom, hogy évfordulón elmenjünk vacsorázni vagy egyéb randira, a tárgyi ajándék annyira nem fontos, de randi legyen már.
2021. nov. 16. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Ki a k.rva anyja pontoz le mindenkit?
2021. nov. 16. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Az akinek nincs nagyobb öröme az életben! Szegénynek, elég sz@r élete lehet.... 🙁 Ezt is lepontozhatod, engem nem izgat.

De ha tanácsolhatnám, erről a "mindenkit lepontozok és ettől érzem jól magam" - ról nem ártana valakivel beszélned... Nagy baj van mögötte. 😕

2021. nov. 16. 22:06
 14/17 peca1000 ***** válasza:
40%

Azt se tudjuk, mikor jöttünk össze.

Még az évre sem emlékszünk, nem ám a napra.

A házasságit is csak azért tudjuk, mert kint van a falon róla az oklevél :

10 éve vagyunk házasok, de elfelejtjük megünnepelni, mert rá pár napra jut eszünkbe, hogy volt :)

2021. nov. 16. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

13. Más örömöm nem nagyon maradt és utálom azokat akik kapcsolatban vannak.

Mert nekem nem lehet, meleg vagyok apám a két kezével fojtana meg ha megtudná.

Igyis üt vág aláz ahol tud és még a fizetésem 2/3 át is lerántja tőlem, arra hivatkozva hogy az lakbér.

2021. nov. 17. 07:10
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
52%

#13 És attól majd apád kevésbé lesz homofób, te meg kevésbé leszel traumatizált, hogy másokat lepontozol? Fizetésemelést fognak érte adni?

A pontozás csak kicsinyes dolog és mondjuk engem pont nem érdekel, de mások utálata saját magad számára mérgező, és attól neked jobb nem lesz, ezen gondolkozz el.

2021. nov. 17. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
16. De egy picit jobban érzem magam attól hogy másoknak is rossz.
2021. nov. 17. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!