Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek rosszul esne, ha nem kapnátok semmit az évfordulótokra,sőt nem is emlékezne rá?
Az akinek nincs nagyobb öröme az életben! Szegénynek, elég sz@r élete lehet.... 🙁 Ezt is lepontozhatod, engem nem izgat.
De ha tanácsolhatnám, erről a "mindenkit lepontozok és ettől érzem jól magam" - ról nem ártana valakivel beszélned... Nagy baj van mögötte. 😕
Azt se tudjuk, mikor jöttünk össze.
Még az évre sem emlékszünk, nem ám a napra.
A házasságit is csak azért tudjuk, mert kint van a falon róla az oklevél :
10 éve vagyunk házasok, de elfelejtjük megünnepelni, mert rá pár napra jut eszünkbe, hogy volt :)
13. Más örömöm nem nagyon maradt és utálom azokat akik kapcsolatban vannak.
Mert nekem nem lehet, meleg vagyok apám a két kezével fojtana meg ha megtudná.
Igyis üt vág aláz ahol tud és még a fizetésem 2/3 át is lerántja tőlem, arra hivatkozva hogy az lakbér.
#13 És attól majd apád kevésbé lesz homofób, te meg kevésbé leszel traumatizált, hogy másokat lepontozol? Fizetésemelést fognak érte adni?
A pontozás csak kicsinyes dolog és mondjuk engem pont nem érdekel, de mások utálata saját magad számára mérgező, és attól neked jobb nem lesz, ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!