Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az egyik fél kezdeményez?
Lehetne tini kategória...de nem az.
Sokféle kapcsolatom volt, de ilyenben még nem volt részem. Kérdésem tehát a következő: mit gondoltok arról, ha 10-ből 9-szer csak az egyik fél kezdeményezi a szexet? A közeledésemre a másik elkezd csikizni és larázni magáról, kvázi viccet csinálva a helyzetből. Nyilván egyoldalú a kérdésem és sok részlet van, amive nem mentem bele, és ez csak az én szempontom, de szerintem valahol a dolgok lényegét annak egyszerűségben kell megragadni.
Hozzáteszem, szerintem rendben vannak a dolgok érzelmileg, csak a kémia része az ilyen... lelombozó.
24F
12: nem feltetlen, vannak kesobb ero tipusok, sok lanyt ennyi idosen meg nem nagyon erdekel a szex, csak belemegy, mert a sracoknak meg ennyi idosen ekorul forig a vilag. agyilag egy 18 eves siman lehet eretlen kislany es erdeklik inkabb a ‘tinis’ dolgok, mintsem a szex. attol meg lehet, hogy par ev mulva ha mar lesz eleg onismerete, akkor jobban fogja kivanni.
abban egyetertek, hogy meg kell beszelni a dolgot.
12# Erről nem vagyok teljesen meggyőződve, van aki később kezd el rákapni.
11# egy éve, kb. Szerintem ez azért is aggasztó, mert nem olyan régóta vagyunk együtt, hogy kihűljön a lang.
14# persze, a legjobb az lenne, ha változna, de valószínűbb, hogy nem fog.
lehetséges, hogy azért nem kívánja, mert nem élvezi. orgazmus? beszélgessetek a vágyairól, lehet te mindig nagyon romantikusra hosszúra alakítod, de ő meg a vadat és gyorsat szereti (vagy ezer másféle kombináció is lehet), csak nem meri mondani, vagy nincs is annyi önismerete, tapasztalata, hogy tudja mit is szeretne.
mindenesetre 18 évesen engem sem mozgatott meg a dolog, éretlen voltam hozzá, ezer más dolog foglalkoztatott (pl. továbbtanulás- nem stresszes nagyon a jövője miatt? én akkor pl a hátam közepére sem kívánom a szexet). mondjuk nekem nem volt akkor olyan kapcsolatom, amiben eljutottunk volna a tényleges szexig, szóval nem tudom, hogy reagáltam volna. de 1-2 évvel később meg megfordult a világ, tomboltak a hormonok, és napi 3x is kevés volt
16# Lehetséges. Elvileg volt neki, de szerintem nem túl gyakran.
"Csak nem meri mondani, vagy nincs is annyi önismerete, tapasztalata, hogy tudja mit is szeretne"
Abszolút... Ezt nagyon pontosan megfogalmatad. Nem meri, és hagyja magát elnyomni sok téren, ami nagyon rossz mert mindig bíztatom, próbálom többféle módon is rávezetni, hogy álljon ki magáért.
"pl. továbbtanulás- nem stresszes nagyon a jövője miatt?" - de igen, nagyon stresszel miatta.
Csak hajlamos vagyok magamra venni, kezdem azt gondolni, hogy nem tetszek neki, mert korábban ezzel nem volt baj (előző kapcsolataimban) igyekszem megadni azt neki, amire vágyik, csak nagyon nehezen nyílik meg, nagyon zárkózott volt mielőtt engem megismert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!