Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok más nővel csetelne kiakadnátok rá?
Én nö vagyok és elég elkeserítö, hogy ennyi teljesen önbizalomhiányos, betegesen féltékeny nö van, akik cseppes sem bíznak a párjukban!
Attól, hogy valakivel beszélget, még nem tett semmi rosszat, ez egyszerüen egy alapvetö dolog, ami miatt hisztizni teljesen fölösleges, éppen a hiszti az, ami miatt meg fog romlani a kapcsolat.
15#
Szerinted akkor ebbe nincs semmi kivetnivaló, -beszélgessen csak más vadidegen nőkkel, milyen volt a napjuk, merre jártak, hogy aludtak....aztan előbb utóbb kíváncsiak lesznek egymásra..utana had ismerjék már meg egymást személyesen is..nincs abba semmi . Te ezt komolyan is gondolod h ez egy párkapcsolatba belefér?
Én egyszer véletlenül felkerültem egy társkeresőre. Bár nem volt társam, nem is kerestem. Rengetegen beléptek chatre, és én rögtön a köszönés után megírtam, hogy NEM keresek társat, fölöslegesen ír. Voltak, akik elsőre megértették és továbbléptek, voltak, akik attól függetlenül próbálkoztak, de ezredszerre megértették, hogy tényleg nem/vagy tiltottam őket, ha nagyon nem fogták fel. És voltak, akik megértették és évekig chateltünk "barátilag". Minden nyűgjükről, próbálkozásukról beszámoltak.Soha nem találkoztam velük és kizárt, hogy "kíváncsiak lettünk volna egymásra", mivel SOHA nem úgy tekintettünk egymásra, mint potenciális párra. Külsőleg se jött be egyik se, van, akiről még képet se láttam. Nem igazán értem, miben befolyásolná ez a kapcsolatom a szerelmemmel. Persze, ha azt kérte, volna, hogy ne chateljek velük, nem esett volna nehezemre megszakítani a kapcsolatot, mert nem kérdés, hogy mi a fontosabb, de ebbe romantikus érzelmeket és/vagy szexualitást belelátni -esetemben legalábbis-enyhén szólva is röhejes.
12#
Csak azt nem értem, h ha már véletlen felkeveredtel egy tarskeresore és ha nem kerestél senkit akkor miert ragadtál ott mégis -beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!