Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe az évbe kétszer volt 5 percre szex, elegem van nagyon. Miért adta ezt élet? Fiatal vagyok 24 éves, mégis olyan párkapcsolatban vagyok amibe nincs szex.
Most belegondoltam: ha párkapcsolatban élnék és kórházba kerülnék, a "párom" meg ebből az egészből azt emlegetné, hogy "nincs sex, mert ez van veled, milyen borzalmaaaaas, retteneteeeees is moooost nekeeeem".
Egyébként ha nagyon nem bírod, kitalálhatod a módját miképpen segíthetsz magadon, meg már elég jó, multifunkcionális segédeszközök is kaphatóak ilyen célra.
1. Beszélsz vele "Béla, nem jó, hogy nem kurelsz."
2. Megfigyeled, van-e változás
3. Ha szexeltek végre, örülsz, ha nem, akkor az egyik alágat aktiválod a workflowban
A. Ugorj az első lépésre
B. Szakítotok Bélával
(Ezt a világvége hangulatot hanyagold.) :)
Mekkora kamu jérdések te jó Isten!
Amelyik nő szenved a szex hiánytól, az konkrétan meg is érdemli. Ha már fokozhatatlanul ronda is vagy, tedd ki a kisújjad, garantáltan több száz hapsi fog lecsapni rád az ingyenszex reményében. Ebből a nagy számból valószínűleg találsz megfelelőt.
Akkor gondolj bele ha egy férfi él szexmentes kapcsolatban, neki mennyi esélye van szexhez jutni? Így remélem már jobban érzed magad!
Szerintem ez a kérdező adathalàszik , vagy a pénzt akar kicsikarni közvetve másokból.
Ezzel azért meg lehet ütni a ...
Az élet ad valamit, te meg döntést, hogy kell-e ez neked?
Szerintem szakíts már ma, és várd a következő dobást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!