Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebbe az évbe kétszer volt 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe az évbe kétszer volt 5 percre szex, elegem van nagyon. Miért adta ezt élet? Fiatal vagyok 24 éves, mégis olyan párkapcsolatban vagyok amibe nincs szex.

Figyelt kérdés
Annyira de annyira hiányzik hogy egy pasi kívánjonl, hogy nőnek érezzem magam mellette.

#Szex nélküli kapcsolat #Barátom nem kíván engem #Több hónapja szex nélkül
2021. nov. 7. 02:59
1 2 3
 11/29 grafno ***** válasza:
92%
Lehet nem jo a sex. Velem mindig ez volt. 1-2 brutal sok sx utana rauntam az illetöre es szep lassan lecsökkent a 0. Nem kivantam a partnert. Ideje valtani.
2021. nov. 7. 06:37
 12/29 anonim ***** válasza:
31%
32 éves vagyok. Sosem szexeltem még
2021. nov. 7. 06:48
 13/29 anonim ***** válasza:
97%
Miért adta ezt az élet? Nem az élet adta ezt a helyzetet, hanem te teremtetted meg magadnak azzal hogy olyan ember mellett horgonyoztál le aki nem képes boldoggá tenni. Mondd hány napot akarsz még elcseszni a fiatalságodból? Szexre a legkönnyebb partnert találni, főleg 24 éves nőként. Az biztos hogy ezzel az önsajnáltatással nem fogsz menni semmire azon kívül hogy kapsz egy csomó privátot meg farokfotót az itteni legalja felhozatalból. Ideje lenne kézbe venni az irányítást és felelősséget vállalni a saját életedért (bár felőlem nyugodtan dagonyázhatsz a lanygyos $z@rban még évekig ha ennyire ez a komfortzónád) . Vagy tudod mit? Menj feleségül ehhez a csávóhoz, az lesz a biztos! 🤦‍♂️
2021. nov. 7. 06:59
 14/29 anonim ***** válasza:
11%

Most belegondoltam: ha párkapcsolatban élnék és kórházba kerülnék, a "párom" meg ebből az egészből azt emlegetné, hogy "nincs sex, mert ez van veled, milyen borzalmaaaaas, retteneteeeees is moooost nekeeeem".

Egyébként ha nagyon nem bírod, kitalálhatod a módját miképpen segíthetsz magadon, meg már elég jó, multifunkcionális segédeszközök is kaphatóak ilyen célra.

2021. nov. 7. 07:33
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

1. Beszélsz vele "Béla, nem jó, hogy nem kurelsz."

2. Megfigyeled, van-e változás

3. Ha szexeltek végre, örülsz, ha nem, akkor az egyik alágat aktiválod a workflowban

A. Ugorj az első lépésre

B. Szakítotok Bélával

(Ezt a világvége hangulatot hanyagold.) :)

2021. nov. 7. 07:49
 16/29 anonim válasza:
10%
C. Ha egyébként a többi szempontból Bélával aránylag elviselhető a lét, akkor keresni kell egy külső alvállalkozót, aki elvégzi az ilyen irányú teendőket. (Amíg fiatal és csinos vagy, addig ingyenes megoldások is akadnak.)
2021. nov. 7. 08:09
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
Öregen és rondàn is simàn lehet talàlni ingyenes vàllalkozòt.
2021. nov. 7. 08:34
 18/29 anonim ***** válasza:
14%

Mekkora kamu jérdések te jó Isten!

Amelyik nő szenved a szex hiánytól, az konkrétan meg is érdemli. Ha már fokozhatatlanul ronda is vagy, tedd ki a kisújjad, garantáltan több száz hapsi fog lecsapni rád az ingyenszex reményében. Ebből a nagy számból valószínűleg találsz megfelelőt.

Akkor gondolj bele ha egy férfi él szexmentes kapcsolatban, neki mennyi esélye van szexhez jutni? Így remélem már jobban érzed magad!

2021. nov. 7. 08:58
 19/29 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ez a kérdező adathalàszik , vagy a pénzt akar kicsikarni közvetve másokból.

Ezzel azért meg lehet ütni a ...

2021. nov. 7. 09:19
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Az élet ad valamit, te meg döntést, hogy kell-e ez neked?

Szerintem szakíts már ma, és várd a következő dobást.

2021. nov. 7. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!