Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám megtörni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megtörni, ha csenddel ver a párom?

Figyelt kérdés
Kihisztizik valami veszekedést, aztán még én nyalizzak. Amúgy működő párkapcsolat, de az érzelmeket nem tudja kezelni.
2021. nov. 6. 19:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
ez nem egy normalis kapcsolat, ahol a felnott parod egy sertodott kisgyerek szintjen van.
2021. nov. 6. 20:43
 12/26 anonim ***** válasza:
70%

Ez mitől lenne működő párkapcsolat? Hagyja magát dugni? Elmosogat esténként? Fizeti a rezsi felét? Vagy milyen szempont alapján?

Te írod, a legkisebb apróságból több napos harag lesz, semmit se tudtok megbeszélni. Ez egy fosch.

A csendet meg nem kell megtörni, főleg ilyen pár mellett. Élvezd! Ha látja, hogy téged ez nem zavar, nem fog ezzel büntetni.

2021. nov. 6. 20:54
 13/26 A kérdező kommentje:
10-es, ez baromi jó ötlet! Megpróbálom legközeoebb, mert nem hiszi el!
2021. nov. 6. 20:58
 14/26 A kérdező kommentje:
Jaaaj, jönnek a frusztrált emberek. Én ezekre nem fogok reagálni, csak szólok.
2021. nov. 6. 21:03
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
Helló, nálunk is ez van, kötekszik mindenen, és lényegtelen apróságon úgy elmérgesedik a dolog, hogy szerintem most megint érzelmileg rideg lesz jó pár napig. Gondolom kérdező te vagy a férfi, de nálunk ezt a férjem műveli éppen.
2021. nov. 6. 21:12
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Volt ilyen parom, legjobb modszer a szakitas
2021. nov. 6. 21:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az èn férjem velem kétszer eljàtszotta 3 napig. Aztán a második alkalommal a harmadik naponta már beszèlt volna, akkor meg én nem szóltam hozzà egy hétig. Ez bejött, azóta nem csinálja. 😁
2021. nov. 6. 21:30
 18/26 anonim ***** válasza:
76%

Én ilyen stílusú viselkedés miatt ábrándultam ki egy jóképű pasiból. Szörnyen tud duzzogni mindenen - és nagyon sokáig.

De még akkor is, amikor felkészítem rá, hogy nem muszáj válaszolnia a kérdésemre. Túl sokszor kell bocsánatot kérnem és már unom...

(De túlontúl elfajult konfliktushelyzet már nincs. Azt szerencsére hosszabb ideje tudjuk kezelni már mindketten.)

2021. nov. 6. 21:41
 19/26 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok 😃 Nálunk ez évente egyszer-kérszer van. Mindig, amikor arra gondolok, hogy na már olyan régen veszekedtünk, milyen jól megvagyunk, mindig olyankor robban ki valami, mintha bevonzanám ezzel a gondolattal. Egyébként olyan, mintha a legjobb barátom lenne. De az érzelmekben olyan, mintha saját magát sem értené. Most is azt mondta veszekedés közben, hogy én vagyok a valaha volt legjobb barátja. Aztán valahogy visszasüllyedt ebbe a hallgatagságba. Tudom, mit rontottak el a szülei, szeretnék segíteni rajta, de nem tudok vele érzelmekről beszélni, csak nagyon apránként, kis adagokban, egyébként minden másról nagyon jól elbeszélgetünk. De ha érzelmes dolog van még a tévében is, már sok neki 😃 na mindegy, majd lenyugszik. De ezt a videós dolgot megpróbálom, és amit a 12-es írt utolsó mondatnak.
2021. nov. 6. 21:47
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
17, akkor a te férjed könnyebb eset, az enyém nagyon makacs, próbáltam ezt már én is, de nem használ, ráver ő is pluszban. Sokkal bosszúállóbb, és ezek szerint én szeretem őt jobban, és kevésbé tolerálom ezt a játszmát. Sajnos én már nem tudok rá hatni. Próbálom ilyenkor ignorálni, bár gyomorgörcsöm van az egésztől.
2021. nov. 6. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!