Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esik, hogy ő fizet a legtöbbször. Mi tudok csinálni?
Még viszonylag friss a kapcsolatunk és eddig szinte minden egyes alkalommal ő fizetett. Néha napközben is elugrunk ebédelni együtt és eddig kétszer tudtam a saját ételemért fizetni. Nem hagyja, ha kell a pénztárt is befoglalja, hogy ne férjek oda. Étteremben volt, hogy akkor fizetett gyorsan, amikor én elmentem a mosdóba. Ha boltba megyünk, akkor van hogy kiveszi a kezemből a cuccokat és rohan a pénztárhoz, hogy ő vegye meg nekem.
Ő azt mondja, hogy szerinte ezt így illik, őt így nevelték. Én rosszul érzem magamat amiatt, hogy költ rám.
Mit tudok csinálni? Próbáltam megbeszélni vele, de csak annyira jutottunk, hogy akkor a boltban nem veszi majd ki a kezemből a cuccot. Arra gondoltam, hogy esetleg mindig ilyen alkalom után vennék neki valamit, amit szeret. Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e.
Ha te fizeted a sajatod az = elutasitod a meghivast..
Azt elfogadni illik aztan visszahivni
Randin felesben akartam fizetni. Sima hétköznapi kajálások alkalmával a saját ételemért akartam én fizetni. Ha boltba kellett elugorni (órám volt utána, kellett víz meg valami müzli), akkor is a saját részemet akartam.
Akkor majd meghívom én valami programra és én fizetek.
Én rosszul érzem magamat amiatt, hogy költ rám.
Szegény családból jössz? Eddig olyanoknál tapasztaltam ezt, túl komolyan vesznek pár ezer forintot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!