Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nök, ti hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök, ti hogyan viszonyultok ahhoz ha a párotok, férjetek beteg lesz?

Figyelt kérdés

Én házas vagyok, 35 éves férfi. 10 év kapcsolat, egy 5 éves és egy 2 éves gyerekünk van. Sajnos múlt héten összeestem a nyílt utcán. Elötte hívtam a feleségemet, hogy nem vagyok jól, de lerázott azzal, hogy mit csináljon ö ezzel, hívjak mentöt. Majd a telefon letevése elött összeestem (a telefonomat egy kedves tolvaj meg is fújta amíg magatehetetlen voltam). Kórházba kerültem, ma engedtek ki. Sajnos pontos diagnózis még nincsen, post covid probléma lehet úgy néz ki, további vizsgálatokra küldtek a centrumba. Azóta is el-el szédülök, szerencsére eszméletvesztés nem volt, pihenést írtak elö (amit nem is tartok be hogy segítsek a gyerekekkel) A feleségem egyszer sem kérdezte, hogy vagyok, csak kiabál amiatt hogy rámaradt a két gyerek, amíg én a kórházban fetrengtem, ahogy mondta. Azt mondja ö is szivesen fetrenge egy hétig a kórházban ahelyett hogy a gyerekekkel van. Igazából jól esne egy jó szó, egy kérdés, aggódás, de semmi. Ö csak azzal van elfoglalva, hogy én most nem tudom hozni vinni a gyerekeket ahogy szoktam és minden rámarad. Pedig a nyugdíjas nagyszülökre kéne haragudni inkább, akik soha sem segítenek nekünk.

A feleségem diplomás, képzett ember, mindenki intelligensnek ismeri, elegánsan öltözik, stb. Ne egy ilyen melegítös, alkesz, höbörgö gyári melós típust képzeljetek (persze nem mindenki ilyen de ismerek ilyen típust). Régen nem volt ilyen, csak a második gyerek óta.

Nem tudom elképzelni milyen lehet egy nö törödése. Nekem rajta kívül 2 kapcsolatom volt. Daganatos beteg voltam, akkor az egyik rögtön elhagyott, a másik meg azután hogy Apám halála után kiborultam, lefogytam és 1-2 hónapig nem akartam programokra menni. Létezik a filmeken kívül olyan hogy pl jelen helyzetben egy nö engem ápolna, megkérdezné hogy vagyok, aggódva hívott volna a kórházban? Mert engem úgy hívott a feleségem, hogy “jó lenne ha hazajönnél, szedd össze magad”. Szedném én ha tudnám mi a bajom, de az orvosok se tudják még.

2021. nov. 2. 12:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
60%
19-es vagyok. Hozzáteszem még, hogy amíg a kórházban feküdtem, írt egy e-mailt a sérelmeiről. A bal kezem és a jobb vállam volt eltörve, konkrétan így egy épkézláb mozdulatot is alig tudtam tenni, műtve is voltam. Sebaj, önellátás aranyat ér. Ha ne adj isten ilyen helyzetbe kerülsz, úgy tudsz a legkönnyebben kenyeret vágni, ha a bal könyököd alá teszed a kenyeret, majd a jobb kezedet a testedhez szorítva levágod a szeletet. ;)
2021. nov. 2. 18:39
 22/36 anonim ***** válasza:
22%
Miért nem zsömlét vettél akkor?
2021. nov. 2. 19:24
 23/36 anonim ***** válasza:
Mert már írtam, nem volt!
2021. nov. 2. 23:00
 24/36 anonim ***** válasza:
84%
21 Vagy harapod a fogaddal, azért van.A jómodorra legyen gondja annak, akinek két működő karja van.
2021. nov. 2. 23:10
 25/36 anonim ***** válasza:
84%
Gondoltam rá én is, csak egy kilós kenyéren nem néz ki jól a kenőmájas. :D
2021. nov. 2. 23:14
 26/36 anonim ***** válasza:

25 Belenyomod a szádba a májast.Vagy kanállal szedsz belőle kis falatkákat, ha dobozos.

Sokszor az egyszerű megoldás a legjobb.

2021. nov. 3. 00:06
 27/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem elég stílusos, nincs benne kihívás. Meg hát a fejelbe vettem hogy nekem a szelet kenyérre kent kenőmájas kell! :) Egyébként később már nem szeleteltem, hanem szaggattam a kenyeret.
2021. nov. 3. 00:19
 28/36 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
Tudjatok, mindenki olyat szagol...
2021. nov. 3. 07:50
 29/36 anonim ***** válasza:
52%
Sok esetben olyat szagolsz, aki jutott. Letépsz egy virágot fiatalon, majd ki tudja milyen lesz 10 év múlva. A válás csak azt oldja meg, hogy azt érezd, mindig tiéd a választás joga. Gyakorlatban meg megint olyannal leszel együtt, aki jut. Akit szeretnék, aki tetszene, annak meg én nem kellek. Aztán leszel olyan 60 éves. Vagy belemész folyamatosan kalandokba, rövidtávú kapcsolatokba, és elmondhatod hogy neked a szex alanyi jogon megvan, ugyanis amikor egymásra untok, kerestek egy másikat. Ez is egyfajta megoldás, de nem mindenkinek.
2021. nov. 3. 09:44
 30/36 anonim ***** válasza:
51%
#28 Ezt egy 5-10 éves kapcsolatnál még lehet mondani. De az ember az idővel, a korral, a körülményekkel...változik ám. Összeházasodtok huszonévesen, nem tudhatjátok ötven évesen merre változtok, és mennyire.
2021. nov. 3. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!